Zvezdin heroj zna recept i za nedelju

Autor: Beta Beta
nedelja 19.04.2015.
00:41
Izvor: Beta

Junak Zvezdine pobede Nikola Kalinić veruje da će polufinalna serija plej-ofa biti završena već u nedelju uveče.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Košarkaš Crvene zvezde Nikola Kalinić rekao je da je u subotu uveče meč polufinala Jadranske lige protiv Partizana presudio skok, i dodao da crveno-beli istu igru treba da ponove i u narednoj utakmici.

"I nama i njima je škripao defanzivni skok u prve dve utakmice, znali smo da je u tome recept za pobedu, ako dobijemo bitku u skoku pobedićemo.To je presudilo utakmicu", rekao je Kalinić novinarima posle meča.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u subotu uveče Partizan sa 95:85 u trećoj utakmici polufinalna plej-ofa Jadranske lige i tako poveli sa 2:1 u seriji.

U redovima Zvezde najefikasniji su bili Kalinić sa 25 i čarls Dženkins sa 22 poena,

"Dobra utakmica i za mene i za čarlsa, ali pre svega smo kolektiv. Prvo je Bobi (Marjanović) povukao i dokazao da je MVP Evrolige i da ga je malo javnost potcenila. Mnogo je značio i u reketu, u napadu i odbrani. Svi su dali svoj doprinos, odigrali smo timski, to je recept i za sutra", kazao je Kalinić.

Četvrti meč je na programu danas, u nedelju, a domaćin je ponovo Partizan.

"Njima sada gori pod nogama i sigurno će to i publika da oseti. Videli smo večeras kakva je to fenomenalna publika. Danas nismo dozvolili da nas ometu, odlično smo podneli atmosferu i ambijent. I sutra ne smemo da se obaziremo na stvari sa strane", rekao je Kalinić.

Centar Zvezde Boban Marjanović rekao je da serija još nije gotova.

"Ništa još nije gotovo. Možemo da budemo zadovoljni što smo odigrali dobar meč, dobro smo se borili. Svi znamo kako igra Partizan i ne smemo da se opustimo. Znamo da su dobra ekipa i da znaju da se vrate iz ovakvih situacija"
, rekao je Marjanović.

"Bila je odlična utakmica, igrali smo dobro, ali to moramo da ponovimo i sutra ako hoćemo da pobedimo ovakav Partizan pred njihovim navijačima", dodao je on.

Četvrta utakmica polufinala plej-ofa između Zvezde i Partizana igra se od 21.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke