Zvezdin heroj, dan posle: ''Posle Reala rušimo i Zagrepčane!''

Autor: Darko Mitrović
subota 28.11.2015.
21:06
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Posle impresivnog trijumfa nad Realom u ''Pioniru'', Zvezdini košarkaši Gudurić, Simonović, Rebić i Jović bili su gosti na Sajmu sporta.

Beta/AP Photo/Lee Jin-man
Beta/AP Photo/Lee Jin-man

Povezane vesti

Naravno, iako je povod bio drugačiji, glavna tema u razgovoru Radonjićevih pulena sa novinarima bio je sinoćnji evroligaški trijumf nad kraljevskim klubom.

Jedan od junaka ove velike pobede bio je i Marko Gudurić koji je odlično odigrao i postigao možda i ključne poene u samom finišu meča. Utisci se još uvek sležu...

''Da je bilo dosta razmišljanja posle utakmice, čak sam se sa Nikolom čuo oko tri sata, nisam mogao da zaspim. Gledali smo reprizu i tako sumirali utiske, i tek negde oko tri sata sam shvatio šta smo napravili, šta smo uradili.

Veoma bitna pobeda, velika utakmica za nas, i nadamo se da ćemo nastaviti u ovom ritmu i ostvariti što više pobeda''
, istakao je Gudurić.

Vremena za slavlje nema mnogo, crveno-bele u ponedeljak očekuje derbi ABA lige sa Cibonom.

''Utakmice u ABA ligi, ma koliko to čudno zvučalo su bitinije nego ovi mečevi u Evroligi, jer mi se kroz ABA ligu kvalifikujemo za Evroligu.

Posle prethodne dve pobede u Evroligi smo izgubili sledeći meč u ABA ligi, tako da moramo maksimalo da uđemo ozbiljni, fokusirani, i da se što bolje spremimo za Cibonu, i da ostvarimo pobedu kako znamo i umemo'',
izjavio je Gudurić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke