Zvezdin apel navijačima: ''Bez uvredljivih parola, kazniće nas!''

Autor: Beta Beta
sreda 26.11.2014.
17:11
Izvor: Beta

Svesni težine aktuelne situacije posle ubistva Marka Ivkovića u Istanbulu, u Crvenoj zvezdi apeluju na navijače da se na predstojećem susretu Evrolige protiv Neptunasa uzdrže od bilo kakvih uvredljivih skandiranja.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaški klub Crvena zvezda apelovao je danas na navijače da se ponašaju fer i sportski na predstojećem susretu sa Neptunasom u Evroligi.

"Zbog specifičnosti situacije, svih nemilih događaja u Istanbulu koji su doveli do povećanja tenzija, bilo kakvo pogrdno skandiranje ili isticanje uvredljivih parola i transparenata na nacionalnoj, verskoj ili rasnoj osnovi moglo bi da izazove veoma oštre kazne od strane Evrolige", piše u saopštenju Zvezde.

Kako se navodi, utakmica protiv Neptunasa biće "pod posebnom lupom" zbog tragedije koja se dogodila u Instanbulu gde je prošle nedelje ubijen navijač Zvezde uoči utakmice protiv Galatasaraja.

Zvezda će sutra u 19.00 dočekati Neptunas u sedmom kolu Grupe D Evrolige.

Evroliga je nekoliko puta kaznila Zvezdu, a disciplinski sudija tog takmičenja više puta je upozorio crveno-bele zbog ponašanja navijača.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Кати магикоо
Wednesday, 26.11.2014
18:13

Nemam komentar,a šta su sve njihovi navijači radili do sad i koliko su vredjali a njima ništa,a nas će da kazne...strašno