Zvezdi nije valjao a pokazao joj kako protiv Fenera!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 04.12.2016.
19:33
Izvor: Sportske.net

Novo iznenađenje u turskom šampionatu, Tofaš je savladao aktuelnog šampiona.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Košarkaši Fenerbahčea su se izgelda potrošili u meču protiv Real Madrida u okviru Evrolige, u kom su slavili u neizvesnoj završnici, kako su u domaćem šampionatu doživeli iznenađujuć poraz.

Ekipa Tofaša je slavila rezultatom 81-72 protiv ekipe Željka Obradovića, dželat aktuelnog prvaka Turske bio je bivši igrač Crvene zvezde i Mega Leksa Vasilije Micić!

On je u pobedi svog tima nad velikim Fenerom učestvovao sa 15 poena, četiri asistencije i dva skoka, od njega je košgeterski bio bolji samo Toni Kroker koji je upisao dva poena više.

Vasa je predvodio Tofaš do iznenadnog trijumfa na domaćem terenu protiv apsolutnog favorita u čijim redovima su se istakli Jan Veseli sa 18 poena, Điđi Datome sa 16, kao i Kostas Slukas sa 14 poena.

Nikola Kalinić je meč završio sa osam poena i po jednim skokom i asistencijom, a poptuno su podbacili Ekpe Judo sa pet poena i Bobi Dikson sa četiri.

Ipak, gosti nemaju izgovora za ovaj iznenadni poraz, nadamo se da će se isto ovako provesti i za četiri dana, kada budu dočekali Crvenu zvezdu mts u okviru 11. kola Evrolige.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke