Zvezdaši u epizodi - 'Kad moje uši čuju muziku na struju...'

Autor: Miloš Marković
nedelja 14.12.2014.
09:16
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde Telekom bili su gosti u prodavnici iStyle na drugom spratu TC Ušće koja je bila premala da primi sve one koji su želeli izbliza da vide prvotimce crveno-belog tima.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Luka Mitrović, Boban Marjanović, Branko Lazić, Nemanja Dangubić, Jaka Blažič, Markus Vilijams, Čarls Dženkins i Maik Cirbes izazvali su pravu pometnju i opšte oduševljenje među navijačima crveno-belih koji su poželeli da od svojih ljubimaca dobiju autogram ili fotografiju za uspomenu.

Čarls Dženkins je u ozjavi za klupski sajt pojasnio kako je došlo do posete ovoj prodavnici i druženja sa ljudima zaduženih za prodaju Apple proizvoda.

"Markus Vilijams i ja smo u utorak došli sa namerom da kupimo nove slušalice. Kada smo ušli u ovu prodavnicu menadžer nas je prepoznao i predložio da budemo njihovi gosti, a da će nam oni za uzvrat pokloniti slušalice. Želeli su da nas na neki način nagrade za odlične partije koje pružamo ove sezone. Malo je reći da smo bili oduševljeni i zato smo danas ovde.", rekao je Dženkins.

Osmorica košarkaša Crvene zvezde na poklon je dobilo najnovije slušačice Power beat 2 by Dr Dre, dok su svi posetioci bili nagrađeni sa 20 odsto popusta.

Muzika je veliki deo života košarkaša Crvene zvezde o čemu svedoči izjava Jake Blažiča.

"Muzika je za mene slobodno mogu reći neka vrsta motivacije pre svake utakmice. Kad mi je dosadno, kada sam ljut ili tužan uvek slušam muziku. Odmah postanem bolje volje, brzo se uz muziku oraspoložim. Što se tiče muzičkih žanrova, volim praktično da slušam sve i to samo zavisi od raspoloženja. Poklon koji smo dobili je sjajan. Sada ću sa ovim novim slušalicama moći da slušam muziku bez kabla i biće to pravo uživanje. Mnogo lep gest, nema šta."

Na pitanje ko je najbolji pevač u timu, Blažič je bez razmišljanja odgovorio - "Čarls Dženkins".

Amerikanac je potvrdio, pohvalio i još jednog svog saigrača.

"To je zato što ja najviše pevam, mada i Bobi ume često da zapeva. Iskreno, želeo bih da naučim da sviram neki istrument. Kao mali sam svirao gitaru, ali to je bilo jako davno, sada bih možda voleo da naučim da sviram klavir.", rekao je Dženkins, otkrivši i šta najviše voli da sluša.

"Rep, američki bluz, a od prošle sezone sam uz Demarkusa Nelsona zavoleo da slušam i džez".

Ko mu je omiljeni muzičar?

"Uh čoveče, previše ih ima. Ne bih mogao da izaberem samo jednog. To su Rick Ross, Jay Z, a u Beogradu sam jako mnogo počeo da slušam Sade. Volim Maroon 5, staru rep školu. Trenutno mi je omiljena pesma Animal од Maroon 5", istakao je ljubimac navijača crveno-belog kluba.

Na kraju, Dženkins se zahvalio na poklonu koji je dobio zajedno sa svojim saigračima.

"Muzika mi zaista mnogo znači. Ona u stvari kontroliše moje raspoloženje u značajnoj meri. Ujutru kad se probudim volim da slušam nešto opuštajuće, ali zato pred utakmicu volim malo tvrđi zvuk, nešto što će da me pokrene i razdrma, dok pred spavanje volim da slušam nešto što mi razbistri misli. Moji saigrači često puta mogu da me čuju jer znam ponekad jako glasno da pevam. Mislim da svi znaju koliko sam uzbuđen što sam dobio ovaj novi par slušalica.", rekao je Dženkins.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke