Zvezdaši, Kešelj kaže da je nikad spremniji

Autor: Beta Beta
ponedeljak 07.08.2017.
16:46
Izvor: Beta

Košarkaš Crvene zvezde Marko Kešelj rekao je danas da je dobro upoznat sa tim šta ga čeka i da je srećan što je ponovo deo tog kluba.

EPA/KERIM OKTEN
EPA/KERIM OKTEN

Povezane vesti

Marko Kešelj se posle sedam godina vratio u Zvezdu, za koju je nastupao dve sezone.

"Vrlo dobro sam upoznat sa tim šta me čeka. Dve godine sam proveo u Crvenoj zvezdi i srećan sam što sam ponovo tu i što ću biti deo novog ciklusa kluba", rekao je Kešelj novinarima posle prvog treninga u novoj sezoni.

On je naveo da od novih saigrača od ranije zna Milka Bjelicu i Nemanju Dangubića, dok se sa ostalima polako upoznaje.

"Upoznajemo se, predsednik i trener su nam predstavili šta su naše obaveze za period pred nama. Samo da svi budemo zdravi i što spremni dočekamo početak sezone. Momci su mladi, orni, spremni za rad, željni su dokazivanja i ova dva meseca koja su pred nama će biti dinamična"
, kazao je Kešelj.

Kada je reč o njegovom fizičkom stanju, Kešelj je istakao da je "nikad zdraviji i spremniji".

Pojačanje crveno-belih na poziciji plejmejkera, Nikola Radičević rekao je da misli da je napravio pravi izbor dolaskom u Zvezdu.

"Mislim da je Zvezda najbolji izbor kada se sve sabere i oduzme. Igra Evroligu, juri trofeje i to je ono što bi svaki košarkaš izabrao. Mislim da je bilo vreme za novi korak. Ponovo sam kod kuće", rekao je Radičević.

Doskorašnji košarkaš španske Sevilje, za koju je nastupao pet godina, naveo je da tim Zvezde nije kompletan, ali da misli da će ekipa biti dobra.

Radičević još nije razgovarao sa novim trenerom Dušanom Alimpijević o ulozi koju će imati u timu.

"Uloga će zavisiti od toga kako se pokažem na trenizima i utakmicama. Tu sam da naporno radim i dobijem ulogu koju zaslužujem"
, kazao je Radičević.

Zvezda će u hali "Aleksandar Nikolić" imati ukupno dva treninga, posle čega će se preseliti u Železnik.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke