Zvezdana je Zvezdin broj 1!

Autor: Darko Mitrović
utorak 30.06.2015.
13:13
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Danas je simbolično startovao Zvezdin najnoviji projekat, pod nazivom ''Budi Zvezdaš''.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Juče smo izveštavali na tu temu, u Zvezdi od ovog projekta očekuju dodatna finansijska sredstva za formiranje što jačeg tima u narednim sezonama, a ujedno je i želja da se ''prebroje'' milioni navijača Crvene zvezde u zemlji i dijaspori.

Danas je ovaj projekat započeo tako što je člansku kartu kluba sa rednim brojem 1 dobila Zvezdana Popović, kćerka Nebojše Popovića, legende Crvene zvezde i jednog od utemeljivača košarke na ovim prostorima.

Zvezdanu Popović je u Zvezdinim klupskim prostorijama dočekao prvi čovek kluba Nebojša Čović, koji je naglasio da Zvezda i na ovaj način želi da se priseti važnih ljudi iz svoje istorije, kao i toga kako je ovaj klub nastao.

''Naša je želja da se stalno prisećamo nečega iz naše istorije i na to kako smo nastali. Jer, ne mislimo da bez toga možemo da idemo napred. Zato nam je između ostalog i ideja da ovaj naš ceo kompleks na Malom Kalemegdanu ponese ime po Nebojši Popoviću. To ćemo uraditi čim se završe sve aktivnosi oko snimanja serije'', istakao je Čović.

S tim u vezi, Čović je istakao značaj činjenice da je upravo Zvezdana Popović dobila člansku kartu sa brojem 1.

''Pošto smo pokrenuli akciju ponovnog članstva u KK Crvena zvezda, smatramo da je jako važno da ovu staru člansku kartu broj 1 osvežimo i da ovu novu člansku kartu Zvezdaš sa brojem 1 sada Vi gospođo Zvezdana, u ime Vašeg oca i kompletne porodice, primite od mene...'', naglasio je Čović.

Zvezdana Popović nije krila zadovoljstvo zbog ovog događaja. Nakratko je pogledala ka nebu i prokomentarisala:

''Tata, evo i ja imam broj 1... Zahvaljujem Vam se u ime porodice i nadam se da će biti još mnogo, mnogo članskih karata jer to je Zvezdina porodica koja treba da bude sve veća i sve brojnija i da što je najvažnije finansijski pomogne klubu. Mislim da je ovo zaista lepa ideja i nadam se da će uroditi plodom'', istakla je gospođa Popović, koja inače živi u Sloveniji, odakle će i dalje svim srcem navijati za Crvenu zvezdu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mostar54
Tuesday, 30.06.2015
15:45

Lyoness - превара или не откријте сами на Google

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 30.06.2015
18:34

Nije to samo ta prevara nego je generalno...proguglaj i KKRadnički Novi Sad i KK FMP

avatar
Doktor ijopet
Tuesday, 30.06.2015
19:07

Na taj nacin nemozete sakriti svoju nesposobnost. Bar cutite kad nista ne znate da radite.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 30.06.2015
13:54

Samo da vam i kompleks jednom ne preimenuje, imena su ionako ista:-D