Zvezda zove ''Delije'' u ''Hram košarke''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.09.2014.
15:35
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Nova košarkaška sezona je na pragu, a jedini srpski predstavnik u Evroligi u narednom periodu, Crvena zvezda Telekom, uputila je još jedan poziv svojim naviojačima da ispune tribine ''Pionira'' na premijeri protiv Levskog.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Za košarkaše Crvene zvezde Telekom, nova sezona počinje 3. oktobra, kada u beogradski ''Pionir'' dolazi novajlija u ABA ligi, ekipa Levskog iz Sofije.

Tim povodom, Zvezda je putem svog zvaničnog sajta dnas još jednom pozvala navijače da podrže novi tim pod vođstvom Dejana Radonjića, koji želi da u pobedničkom ritmu započne novu sezonu.

''Pozivamo navijače da dođu u beogradski hram košarke i podrže crveno-bele na novom početku. Pre utakmice biće promovisane i sve selekcije Crvene zvezde za sezonu 2014/2015, a biće predstavljene i sve garniture novih dresova.

U
takmica protiv Levskog ujedno će biti i početak takmičenja u Zvezdinoj tiket ligi za sve vlasnike sezonskih ulaznica i prilika za skupljanje prvih poena o čemu ćete u narednim danima biti detaljno informisani'', piše, između ostalog, na zvaničnom klupskom sajtu.

Crveno-beli podsećaju i na podatak da u ligaškom delu takmičenja ne znaju za poraz na svom terenu još od 19. oktobra 2012. godine, pa veruju da će ta serija biti nastavljena.














Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke