Zvezda - Zagrepčani preslišani, na redu su Zadrani

Autor: Beta Beta
sreda 05.10.2016.
13:08
Izvor: Beta

Nema odmora za Zvezdine košarkaše, pakleni ritam utakmica već uveliko traje.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović rekao je danas da će njegova ekipa morati da odigra da najvišem nivou ukoliko želi da zabeleži pobedu protiv Zadra u trećem kolu Jadranske lige.

"Ulazimo u dobar ritam, ali smo svesni da nas čeka vrlo teška utakmica u Zadru protiv ekipe koja je počela dobro sezonu, bez obzira na poraz u Podgorici.

Da treba da budemo vrlo oprezni, govori nam i pripremni period našeg protivnika, odnosno utakmice koje su odigrali, posebno na turniru koji je odigran upravo u Zadru"
,
rekao je Simonović za sajt kluba.

Košarkaši Zvezde su u prva dva kola regionalnog takmičenja upisali pobede protiv MZT-a i Cedevite, a u trećem kolu gostuju Zadru.

Utakmica u hali "Krešimir Ćosić" igra se sutra od 19.00.

"Jasno je da ćemo morati da odigramo dobru utakmicu, na najvišem mogućem nivou, da budemo koncentrisani, kako bi stigli do pobede", rekao je Simonović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Wednesday, 05.10.2016
13:25

Jedno 20 razlike

avatar
Krešimir Krešo
Wednesday, 05.10.2016
14:25

ja kao Hrvat mislim da ce biti 20-tak, jednostavno kvalitetniji su puno..Ovu Cedevitu kod nas rijetko tko prati VELIKANI dok se ne vrate poput Cibone ,a posebno tu mislim na trostruko uzastopnog prvaka Europe Splita dotad mi nemamo sta pratit, Cedevita je po meni umjetan klub

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Wednesday, 05.10.2016
17:50

To je realnost za svaki klub na ovim prostorima