Zvezda za TOP 16 igra u "Pioniru"!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.12.2015.
13:37
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom doneo je odluku da odlučujuća utakmica u borbi za plasman u TOP 16 fazu Evrolige bude odigrana u hali "Pionir".

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Dve nedelje uoči poslednje utakmice koju će košarkaši Crvene zvezde Telekom odigrati u okviru grupne faze Evrolige odlučeno je da minhenski Bajern bude ugošćen u hali "Pionir".

To je odluka koja će obradovati sve iskrene navijače Crvene zvezde Telekom zbog činjenice da je na prethodne dve utakmice u hali "Pionir" ekipa Dejana Radonjića uspela da savlada madridski Real i moskovski Himki.

Ne treba previše pričati o tome da atmosfera koju navijači prave u "Pioniru" ne može da se uporedi sa onom u "KombankAreni", a tu je još jedan važan faktor koji se tiče samih aktera utakmice.

Košarkaši Crvene zvezde Telekom treniraju na koševima u dvorani "Pionir" i samo laici mogu da tvrde kako je nevažno da li će utakmice igrati u hali na Karaburmi ili u "KombankAreni".

Utakmica 10. kola grupne faze Evrolige između Crvene zvezde Telekom i Bajerna imaće presudan značaj za srpskog šampiona koji će u slučaju pobede obezbediti plasman u TOP 16 fazu elitnog takmičenja.

Meč je na programu 18. decembra od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke