Zvezda vs Žalgiris - Spektakl koji se ne sme propustiti!

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.02.2015.
17:17
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Posle pobede nad Albom, košarkaši Crvene zvezde Telekom vratili su se u trku za plasman u Top 8 Evrolige, pa će predstojeći susret sa Žalgirisom biti od ogromnog značaja. Ali, gledaoci koji budu prisustvovali ovom meču, imaće još razloga za zadovoljstvo.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

S obzirom da je forma ekipe Dejana Radonjića ponovo u usponu, za očekivati je da Bobi, Markus, Jaka, Nikola i ostali ponovo zablistaju i protiv Litvanaca, ali su se crveno-beli potrudili da spektakl bude upotpunjen i odgovarajućim programom u poluvremenu ovog meča.

Naime, kako je objavljeno na zvaničnom klupskom sajtu, KK Crvena zvezda Telekom je u saradnji sa sponzorom IDEA organizovala nastup akrobatske grupe ''DUNK KINGS'' koja će zabavljati publiku atraktivnim zakucavanjima u pauzi između druge i treće četvrtine.

Očekuje se vrhunski program koji Kraljevi zakucavanja već godinama izvode i oduševljavaju publiku širom sveta.

Utakmica između Crvene zvezde Telekom i Žalgirisa na programu je u četvrtak od 20 sati i 45 minuta u ''Kombank Areni'', a crveno-beli su danas pozvali navijače da na vreme obezbede svoje ulaznice.

One se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima (Kombank arena, TC Ušće, Dom omladine, Bilet centar i još 100 prodajnih mesta širom Srbije) po cenamo od 600, 900, 1200 i 1500 dinara.

Na kraju, da pogledamo kako to rade ''DUNK KINGS'' i kakav to spektakl mogu da očekuju Zvezdini navijači u ''Areni''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke