Zvezda - Vreme je za povratak u 'Arenu'?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 06.03.2017.
18:14
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Spuštanjem zavese na Evropsko dvoransko prvenstvo u atletici stvoren je osnovni preduslov da Crvena zvezda mt:s poslednje dve utakmice ligaškog dela Evrolige odigra u "KombankAreni".

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Četvrtog dana januara košarkaški klub Crvena zvezda mt:s obavestio je svoje navijače da će tim Dejana Radonjića gotovo sve mečeve drugog dela Evrolige na domaćem terenu igrati u hali "Aleksandar Nikolić".

Zbog priprema za Evropsko dvoransko prvenstvo u atletici koje je minulog vikenda održano u Beogradu "KombankArena" je bila zauzeta te je aktuelni šampion Srbije svoje evroligaške utakmice igrao u kultnoj dvorani na Paliluli.

Crveno-beli su u prethodna dva i po meseca odigrali pet utakmica u "Pioniru" i ostvarili četiri pobede, što znači da promena dvorane nije previše uticala na igru ekipe, ali svako jeste na klupski budžet.

Nije tajna da se od utakmica u "KombankAreni" prihoduje mnogo više novca, zbog čega treba očekivati da crveno-beli uskoro obaveste javnost o tome da će preostale dve utakmice ligaškog dela Evrolige biti odigrane u najvećoj dvorani na Balkanu.

Do kraja prvog dela Evrolige Crvena zvezda mt:s treba da ugosti Olimpijakos (22. mart) i Uniks iz Kazanja (31. mart), a ukoliko sve bude išlo po planu dvorana na Novom Beogradu trebalo bi da bude popriše najmanje jedne utakmice četvrtfinalne serije elitnog takmičenja.

Poslednji meč koji su crveno-beli odigrali u "KombankAreni" bio je onaj protiv aktuelnog šampiona Evrope uoči Nove Godine kada je ekipa Dimitrisa Itudisa savladana rezultatom 78:67.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke