Zvezda - Vreme je za ''het-trik''?

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.02.2015.
22:02
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Košarkaši Crvene zvezde Telekom će na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća ponovo biti u ulozi branioca trofeja. A na osnovu učinka iz dosadašnjeg toka sezone, veliki su favoriti da trofejni niz i nastave.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Posle Kragujevca 2013. i Beograda prošle godine, košarkaši Crvene zvezde Telekom putuju u Niš, sa namerom da nastave niz osvajanja trofeja u Kupu Radivoja Koraća.

Borbu za ovaj svojevrsni ''het-trik'', crveno-beli će započeti u petak, protiv Konstantina, a ukoliko se ne dogodi neko veliko iznenađenje, dan kasnije bi trebalo da prisustvujemo i duelu dve naše najbolje ekipe - Zvezde i Partizana.

U iščekivanju ovog turnira, u Zvezdi vlada optimizam, s razlogom, imajući u vidu dosadašnje rezultate od početka sezone, ali i najnoviju pobedu nad Cedevitom, kojom su prekinuli niz od tri uzastopna poraza, računajući i Evroligu.

Bek crveno-belih Branko Lazić u izjavi ''Novostima'' pred put u Niš tvrdi da njegov tim nije stigao umor od napornih mečeva, pre svega na evropskoj sceni. Naprotiv, on smatra da je to Zvezdina prednost.

''Mi igramo u jakom ritmu čitave sezone protiv najboljih mogućih protivnika, pa nemam dilemu da ćemo to pokazati i u Nišu. Čak mislim da smo i u prednosti u odnosu na timove koji igraju samo po jedan meč nedeljno'', objašnjava Lazić.

On je bio akter i prethodna dva Kupa Radivoja Koraća u kojima je Zvezda osvajala trofeje, a kada 'vrati film', priznaje da finale iz Kragujevca pre dve godine ne može da zaboravi.

''To finale će se pamtiti ne po lepim slikama, već po prekidu, pa nastavku utakmice sutradan. Ali, te godine smo osvojili trofej, pa se sve na kraju lepo završilo...'', ističe Lazić.

Nadajmo se samo da slične incidente nećemo gledati i u Nišu narednog vikenda.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
noname
Tuesday, 17.02.2015
23:42

trofejni niz od jednog trofeja??? I to kup?! ahahahaha nE sto im je niz, pa Bezbradica ima jaci niz od cele, nazovi, Zvezde ! :D:D