Zvezda - Vreme je da se napadne Partizanov rekord!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 24.12.2014.
17:01
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde Telekom ostvarili su u sredu 14. uzastopnu pobedu u ABA ligi što ih je dovelo u poziciju da se izjednače Partizanov rekrod budu li savladali Cibonu.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Vicešampion Srbije za sada igra sezonu iz snova pošto pored plasmana u TOP 16 fazu Evrolige u regionalnom šampionatu dominira i melje svakog ko mu se nađe na putu.

Danas je Zvezda sa pola gasa savladala Levski u Sofiji čime je vezana 14. uzastopna pobeda.

Od početka sezone crveno-beli su postavili klupski rekord po broju uzastopnih pobeda, zatim su oborili rekord Olimpije po broju uzastopnih pobeda počev od starta takmičenja, a sada je na redu napad na Partizanov rekord.

Najtrofejniji klub ABA lige ostvario je u sezoni 2008/2009 15 vezanih pobeda i to u periodu od 4. do 18. kola.


Bude li Zvezda savladala Cibonu u okviru 15. kola rekord Partizana biće izjednačen a šansa da novi bude postavljen dogodila bi se 4. januara kada Zvezda gostuje Olimpiji.

Da li će Cibosi i "Zmajčeki" namučiti Zvezdu onemogućiti je na putu ka rušenju Partizanovog rekorda ostaje nam da vidimo u narednih deset dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SAMOjeNEBOiznadNas.
Wednesday, 24.12.2014
18:08

Hahahahah evo ovo sad citam ja sam ovo zaboravio koliko je ovo vazno da sam zaboravio.Niti iskreno ne znam kad je ovo oboreno.Svejedno mi dal imao Partizan 17 18 pobeda zaredom ili 10.Bitno je da bude prvi i osvoji Aba ligu kao sto je to radio.O ovome se prica sad sto prodje ova Aba liga za 4 meseca i pocne posle nova niko nece pricati ni o rekordu u pobedama niti ista.Svi ce juriti finale i El.Ovo je smesno cime se novine i net bavi ko je koliko pobedio hahha

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Thursday, 25.12.2014
09:30

Meni je smesnije to koliko vama ovo smeta... Pa zar je cudno sto se o ovome pise? Pa znamo svi da se titule broje a ne pobede, da je Partizan osvojio...bla, bla,bla... Ako neka ekipa ima 14 vezanih pobeda normalno je da ce se o tome pisati...

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Thursday, 25.12.2014
14:25

Znaci ne smeta ti? Ti onda ovo pises dobronamerno da nas posavetujes i pomognes nam da dodjemo do titule?

avatar
SAMOjeNEBOiznadNas.
Thursday, 25.12.2014
13:17

Meni smetaaa hahahaha.Pa vezite vi sbog mene 26 0 ali ako izvisite i izgubite dzaba vam sve to.Kao sto ste proslu aba ligu pobedjivali gazil pa vas cubona u sred beograda ucutka.Pa ste svi znamo kako otisli u el