Zvezda vodi - Ovaj segment igre je oduševio navijače! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 03.10.2016.
21:49
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Srbije i regionalne košarkaške lige rešio je prvo poluvreme derbi susreta sa Cedevitom u svoju korist, a navijače je oduševio jedan segment igre izabranika Dejana Radonjića.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mts dobili su prve dve četvrtine derbi susreta 2. kola regionalne ABA lige, a posebno je impresivna bila igra u prvoj deonici.

Ekipa Dejana Radonjića otišla je na veliki odmor sa prednošću 38:32 a moglo je da bude mnogo ubedljivije da su crveno-beli u drugom kvartalu ponovili defanzivni pristup iz prve četvrtine.

Tokom prvih deset minuta igre Zvezda je primila SEDAM poena od čega DVA iz igre! Cedevita je povela sa 2:0 a potom je usledila serija domaćih 11:0 koja je Zagrepčane potpuno izbacila iz ritma.

Pristup igri kod defanzivnih zadataka bio je neverovatan i ne čudi što je Cedevita imala prazan hod više od šest minuta.

Gosti su u drugom periodu uspeli da se vrate u igru, prišli su na tri poena zaostatka, ali je potom proradila Zvezdina spoljna linija pa su domaći pobegli na "+9". Na kraju poluvremena Zvezda vodi sa šest poena razlike.















Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke