Zvezda vodi, ''Delije'' pitaju može li doživotni ugovor za njihovog heroja?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.03.2017.
19:49
Izvor: Sportske.net

U hali ''Aleksandar Nikolić'' igra se prvi polufinalni dvoboj između Zvezde i Budućnosti, a prvih 20 minuta pripalo je aktuelnom šampionu.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena, ekipa Crvene zvezde mts vodi protivBudućnosti rezultatom 43:31.

Navijači su večeras dobro popunili tribine bivšeg ''Pionira'', a najupečatljiviji detalj iz prvih 20 minuta igre je bacanje Branka Lazića u stolice iza koša, u pokušaju da osvoji jednu loptu, što je naravno izazvalo ovacije na tribinama, a na Tviteru se pojavio i predlog da mu klub ponudi ''doživotni ugovor'' zbog svega što čini u Zvezdinom dresu.

Kada je tok rezultata u pitanju, Zvezda je uglavnom imala blagu prednost, gosti iz Podgorice su u par navrata uspeli da tu prednost učine minimalnom, ali ekipa Dejana Radonjića je uvek imala pravi odgovor na to.

Ono što se među komentarima navijača Crvene zvezde primećuje, jeste i nezadovoljstvo arbitražom u ovom meču.


-- -- --
-- -- -- -- --

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The Truth
Sunday, 19.03.2017
21:01

Lazica ne volim,ali moram priznati da je jedan od najboljih defanzivaca u Evropi,Radonjic u ABA ligi tempira formu,tako da sam siguran da ko god bude igrao protiv Zvezde u finalu nema sanse.Pozdrav od velikog i realnog Grobara.

avatar
Ukizadenje
Sunday, 19.03.2017
21:21

Ja sam grobar isto ali ne mozes to napisati . Nemas decko sportskog duha , dok ne pobede nista se ne priznaje ko je bolji , briga me da li oni imali 10 puta veci budzet i 10 puta bolje igrace , dzabe ti gledas kosarku ako imas takav pogled sport generalno , realno