Zvezda: ''Veoma uspešna sezona!''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 20.06.2016.
20:15
Izvor: Beta

Skupština Košarkaškog kluba Crvena zvezda ocenila je na današnjoj sednici da je prethodna sezona bila veoma uspešna, a takođe izabrana je i komisija za pripremu i sprovođenje izbora koji ih očekuju ovog leta.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Skupština Zvezde je odala veliko priznanje menadžmentu, stručnom štabu i svim igračima kluba na postignutim rezultatima u prethodnoj sezoni.

Crvena zvezda je prethodne sezone osvojila Jadransku ligu i Super ligu Srbije, dok je u Kupu Radivoja Koraća poražena u polufinalu, a u Evroligi je stigla do četvrtfinala.

Skupština je takođe usvojila finansijski izveštaj za prethodnu godinu.

Crveno-beli su uputili i javni poziv svim članovima kluba, da u periodu od 21. do 27. juna predlažu kandidate za članove nove Skupštine Crvene zvezde.

Svoje predloge, sa naznakom "za komisiju za pripremu i sprovođenje izbora” članovi kluba mogu slati na adresu Crvene zvezde - Mali Kalemegdan 2, 11 000 Beograd, ili putem zvaničnog mejla kluba: [email protected] ili direktnim dostavljanjem u prostorije kluba.

Komisija će po isteku gore navedenog roka, saopštiti listu kandidata, kao datum i mesto izbora za novi petogodišnji saziv Skupštine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Tuesday, 21.06.2016
13:58

Sportske, i dalje moze da komentarise ovaj sa problematicnim avatarom?!?! Nemojte posle da mi pisete da sam ironican jer imam svo pravo da budem!

avatar
Don.Mile
Monday, 20.06.2016
21:02

zarada od prodatih igraca NULA , dovodjeni igraci sa nenormalnim platama a neki igrali mesec dana ... pominju se neki silni milioni , vracaju se dugovi kroz Zeleznicki Diznilend ... veoma uspesno

avatar
Anonymoussss
Tuesday, 21.06.2016
01:23

A koga ste vi to prodali i sta ste uradili? Koji uspeh postigli? Povecan vam je dug preko 8m, Pekmen vise ne zeli da baca svoj novac u bunar, i onako je sve to dao kao pozajmicu koju ce naravno traziti nazad. Imate od ove sezone nova zaostala dugovanja prema igracima i sledi pretnja batom i ovog leta, potpisali ste 19 igraca pod ugovorom tokom sezone, od kojih 6 stranaca, osvojili ste veliko nista i svi vas napustaju, samo 3-4 najgora vam ostaju pod ugovorom (Vrabac, Kopriva, Djumic i Vanja) Cime se ponosite ovih godina i cemu li se nadate? Kod nas Jovic je pod ugovorom i moze se prodati lagano za 700k, ali je previse bitan za ekipu. Gudura je projekat za buducnost i zato se ne prodaje. Sledece sezone fond elitne EL (ukljucujuci i tv prava) je bar oko 5-6 puta veci nego sto je bio i milioni su realnost, sponzorstva povecana. Najvecu platu su kod nas imali Kinzi 220k za polusezonu, Miler 350k za sezonu i Cirbes 260k. Sofo dobio 3 plate koliko je i igrao i sporazumno raskinut ugovor i pronadjen novi klub, Wilijams samo jednu i ugovor raskinut na njegovu stetu, Tompson isplacen 130k za polusezonu, Mekel oko 100k, sporazumni raskid. Zaboravljate da ste u sezoni 2010/11 imali 6 stranaca do kraja sezone, uglavnom sve veliki ugovori (Dzerels, Gist, Lafajet, Klobicucar, Dzavai, Veseli) i zbog njih se i dalje gusite u dugovima. Hocete da pricate o planovima mozda? Mladi igraci kod vas- nema, prospekti za razvoj i prodaju -nema takodje. Da dovedete talente mozda -ne mozete od nas i Mege, samo skart koji ostane. Da jurite dobre strance -uzalud trud, gotovo niko kvalitetan nece doci da igra nizerazredno takmicenje za malu platu, Dzouns je retkost i on je imao preko 200k u sezoni po recima zalizanog. Sponzorstva? -vlast vam daje 2 drzavna sponzora i jos par sponzora manjih i tako upumpava bar oko 800k u klub, ali nece to zauvek. Jedino u cemu ste uspesni je lupetanje i kukanje, dok je dodir sa realnoscu jako slab.

avatar
Don.Mile
Tuesday, 21.06.2016
17:24

nemam vremena zaista da odgovaram na ovoliko neznjanje i zaslepljenost ...