Zvezda upozorava 'Delije': "Ne dolazite u Atinu!"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.02.2015.
17:39
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom uputio je zvaničan apel svojim navijačima da ni u kom slučaju ne putuju u Atinu jer im ulazak u "OAKA Arenu" neće biti dozvoljen a Zvezda neće snositi odgovornost za eventualne incidente.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Vicešampion Srbije i jedini predstavnik naše zemlje u elitnom košarkaškom takmičenju još jednom je javno apelovao na svoje navijače da ne dolaze na utakmicu 7. kola TOP 16 faze Evrolige sa Panatinaikosom jer im organizator meča neće dozvoliti ulazak u "OAKA Arenu".

Na zvaničnom sajtu KK Crvena zvezda Telekom ponovljeno je da grčki klub nije želeo razmenu karata po principu reciprociteta zbog čega neće biti organizovanog odlaska navijača u Atinu.

Navijačima je predočeno da su se u Panatinaikosu odlučili za takav potez pošto već godinama u Grčkoj važi pravilo da na mečevima Panatinaikosa i Olimpijakosa nema gostujućih navijača a dobro je poznato da su pristalice Crvene zvezde u bratskim odnosima sa crveno-belima iz Pireja.

"Iz tog razloga KK Crvena zvezda još jednom apeluje na svoje navijače i simpatizere da ne putuju u Atinu na duel sa Panatinaikosom, jer im ni na koji način neće biti dozvoljen ulaz u dvoranu OAKA" navodi se na sajtu Crvene zvezde Telekom.

Srpski klub upozorio je da odbijanje predloga o razmeni karata svedoči o tome da organizator sutrašnje utakmice nije u stanju da garantuje bezbednost pristalicama Crvene zvezde Telekom.

"Molimo navijače da ozbiljno shvate ovaj apel kako bi se izbegli bilo kakvi problemi" dodaje se u saopštenju KK Crvena zvezda Telekom.

Utakmica 7. kola TOP 16 faze Evrolige između Panatinaikosa i Crvene zvezde Telekom zakazana je za petak sa početkom od 20 časova i 45 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke