Zvezda ulazi u trku za Dangubića

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.07.2014.
10:15
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Jedan od najtalentovanijih srpskih košarkaša, član Mega Vizure Nemanja Dangubić, najverovatnije će ovog leta promeniti sredinu, pre nego što se otisne u NBA, gde ga je draftovala Filadelfija.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Poput Bogdana Bogdanovića, koga je na draftu izabrao Finiks, ni Nemanja Dangubić neće odmah ''preko bare'', već će se bar još jednu sezonu ''kaliti'' na evropskoj sceni.

Interesovanje pojedinih klubova više nije tajna, u igri su i španska laboral Kuća, kao i nemačka Alba, ali postoji i mogućnost da Dangubić ostane u Beogradu, i to u dresu Crvene zvezde Telekom!

Naime, ''Novosti'' danas prenose da bi narednih dana trebalo da se intenziviraju razgovori po tom pitanju, a veliki adut crveno-belih da angažuju odličnog košarkaša svakako je i činjenica da će i u narednoj sezoni igrati u najjačem evropskom takmičenju - Evroligi.

Videćemo ko će biti najbrži u ovoj trci, a nije isključeno i da se narednih dana pojavi interesovanje nekih drugih evropskih klubova.

Inače, Nemanja Dangubić se nalazi i na širem spisku selektora reprezentacije Srbije Aleksandra Đorđevića za Svetsko prvenstvo u Španiji.





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke