Zvezda u Zadru ''finišira'' pripreme!

Autor: Beta Beta
sreda 23.09.2015.
17:28
Izvor: Beta

Naši najbolji klubovi ulaze u završnicu priprema za novu sezonu, a Crvena zvezda Telekom će do početka ABA lige učestvovati na veoma jakom turniru u Zadru.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da je primarni cilj na pripremnom turniru u Zadru da se ekipa u jakim proverama što bolje spremi za početak sezone.

"Idemo u Zadar da iskoristimo tri meča koja ćemo odigrati, podignemo spremnost ekipe, i da pokušamo da izađemo iz tih mečeva bolji", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Zvezda će od 23. do 27. septembra igrati na turniru u Zadru, na kom pored istomenog kluba iz tog grada učestvuju Fenerbahče, Olimpijakos, Darušafaka i Bajern Minhen.

Crveno-beli su u kompletnom sastavu otputovali u Hrvatsku, ali pojedini igrači nisu u potpunosti spremni za ovaj turnir.

"Putujemo kompletni, ali situacija je ista kao i prethodnih dana. Videćemo, u zavisnosti od procene lekara i nakon par treninga, da li ćemo koristiti nekoga od igrača koji su se suočili sa problemima", kazao je on.

Crvena zvezda će prvi meč odigrati protiv Darušafake u petak od 17.00, a dan kasnije sastaju se sa Fenerbahčeom, posle čega slede utakmice za plasman.

Odmah po povratku iz Hrvatske košarkaši Crvene zvezde počinju pripreme za prvu zvaničnu utakmicu u novoj sezoni, duel sa Mega Leksom u Jadranskoj ligi, koji se igra 1. oktobra od 21.00 u Hali Pionir.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke