Zvezda u Top 8 Evrolige? Šta o tome kaže Radonjić?

Autor: Darko Mitrović
sreda 30.11.2016.
11:58
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Predstojeća utakmica protiv Žalgirisa pokazaće može li Zvezda zaista da se nada plasmanu u gornji deo evroligaške tabele do kraja ligaškog dela takmičenja.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Posle poraza od Efesa u Istanbulu, košarkaši Crvene zvezde imaju učinak od ćetiri pobede i pet poraza u prvih devet kola Evrolige, a u petak će imati oličnu priliku da pred svojim navijačima upišu novi trijumf, i to protiv ekipe iz donjeg dela tabele.

U halu ''Aleksandar Nikolić'' stiže litvanski Žalgiris, meč je na programu u petak od 19 časova, a trener Zvezde Dejan Radonjić ne želi ni na koji način da potceni rivala.

''Igraju izvanredno, imaju tim s puno kvaliteta koji je pokazao vrednosti. Biće težak meč, posebno ako ne budemo mogli da računamo na Mitrovića, a naš rival bazira igra upravo na centrima'', izjavio je Radonjić, a prenosi ''Blic''.

Ono što je najvažnije, jeste da i Zvezda igra odlično u tekućoj sezoni, pa je mnogi već sada vide u Top 8, iako još nismo došli ni do polovine ligaškog dela takmičenja.

''Kvalitet Evrolige je izuzetan, veliki broj klubova je zaista mnogo uložio, a mi ćemo ići korak po korak. Pokušaćemo da ostvarimo što više pobeda, a da li možemo do osam najboljih, u ovom trenutku je teško proceniti. Pred nama je još 21 meč'', podseća trener šampiona Srbije i ABA lige.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nikola nikola1
Wednesday, 30.11.2016
15:06

Tesko cemo u top 8.Mnogi potcenjuju Zalgiris a oni si jaki jos ako ne bude igrao Mitrovic tesko cemo dobiti jer su dobri u skoku I tu cemo imati velikj problem kao I protiv efesa.

avatar
Wednesday, 30.11.2016
13:23

Nije da hejtujem Zvezdu, ali je poklon odigrati dvojku na Žalgiris, jer su opasno digli formu, a potcjenjuju ih zbog lošeg starta i niskog mjesta na tabeli..

avatar
Dr_znate_koji
Wednesday, 30.11.2016
18:05

Ne mozemo izgubiti u pioniru.

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 30.11.2016
13:20

CSKA,Real,Fener,Panat,Olimpijakos,Makabi i vrlo verovatno Barsa (bez obzira na malo losiji start) su poprilicno sigurni ucesnici top8,znaci za to jos 1 mesto ce se boriti 9 ekipa,medju kojima su Darusafaka,Efes,Baskonia,Uniks. Licno sa ovim igracima mislim da nije realno da budemo u top8,ali ako se zaredjaju 2-3 pobede,pa dodje neki malo bolji centar,e onda bi mogli

avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 30.11.2016
14:40

Za preostala 2 mesta se borimo sa Darusom, Barsom, Baskonijom i Efesom. Ako vec jednom stigne taj centar, barem Kuzmicevog kvaliteta, imamo cemu da se nadamo, imacemo velike sanse. Niko se nece naigrati na nasem tlu, ovde u sred Srbije, i to je nasa moc.

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 30.11.2016
15:52

Centar Kuzmicevog kvaliteta je potreban isto koliko je potreban pesak u Sahari... Nama treba centar tipa Dorsey ili Birch,sa kojim ne bi imali problema na defanzivnim skokovima,a u napadu sta uhvati uhvatio je

avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 30.11.2016
14:59

Zasto mislis da raspali Oly ide sigurno u top8? Da su ime, jesu ali kada im ne igraju Splanulis i Printezis na nivou ne mogu da pobede apsolutno nikoga u EL. Barsa takodje nije siguran ucesnik jer i kad se oporave svi ti igraci treba da se ubace u sistem a bice i problem ako neko od ovih zamena koji su sad dovedeni odigra dobro pa budu u dilemi i nagomilaju igrace.

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Wednesday, 30.11.2016
13:11

Zalgiris je mnogo jak posebno na toj centarskoj liniji i na skoku su jaki tu gjde smo mi slabi, doveli su nekoliko sjajnih pojacanja poput Pangosa, Vestermana i Broka Motuma ostali igraci od prosle godine uklopljeni fino igraju bice tesko ali nadam se pobjedi. Napred Zvezda!!!