Zvezda - U prodaji šampionska "uniforma"!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.05.2015.
23:06
Izvor: Sportske.net

Pristalice novog šampiona regionalne košarkaške lige imaće priliku da u narednom periodu po veoma pristupačnim cenama sebe počaste jednim od odevnih predmeta u kojima su izabranici Dejana Radonjića proslavili titulu.

Beta/Hina/DenisCeric/Dr
Beta/Hina/DenisCeric/Dr

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u četvrtak su osvojili titulu regionalne košarkaške lige a proslavu trofeja dočekali su potpuno spremni.

"Uniformisani" u posebno dizajnirane majice crveno-beli su podigli kristalni trofej namenjen šampionu ABA lige a "šampionsko ruho" od danas je dostupno i navijačima.

Na radost i zadovoljstvo mnogih navijača Crvene zvezde Telekom majice će moći da se kupe u slobdnoj prodaji, pa će svi oni koji to žele imati suvenir na istorijski uspeh crveno-belih košarkaša.

Majice i kačketi će u ponedeljak moći da se rezervišu na broj telefona 011/3284-780, a od utorka 5. maja će moći da se kupe u službenim prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu.

Cena kačketa je 990 dinara, dok majice koštaju 1290 dinara.

Šampionski logo na prednjoj strani upotpunjen je porukom na poleđini – MI SMO TAJ TIM i ispisom imena svih 16 igrača koji su bili licencirani za ovu sezonu regionalnog takmičenja kao i imena devet članova stručnog štaba i lekarskog tima.

Zvezda majice
Foto: kkcrvenazvezda.rs

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Dmitrovic
Saturday, 02.05.2015
17:15

Koliko god ne gotivio Covica moram da priznam da covek ume da napravi pare.

avatar
Pera Zambula opet
Saturday, 02.05.2015
10:49

Jos malo parica za FMP i njegovog gazdu, kupujte ljudi dok ima :)