Zvezda u NBA ritmu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.03.2016.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ni umor ništa ne može Radonjićevim pulenima! Gotovo da ne izlaze iz aviona u poslednje vreme, putuju sa jednog na drugi kraj Evrope, ali što je najvažnije, ne prestaju da pobeđuju!

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Retki su oni koji su posle prošlogodišnje sjajne sezone, osvojene triple krune, a onda i odlazaka Marjanovića, Kalinića, Dženkinsa, Blažiča, Vilijamsa verovali da Crvena zvezda Telekom ove sezone može da bude još bolja, ali upravo se to dešava ovog proleća.

Neopravdano potcenjivani trener Dejan Radonjić je ponovo uspeo da ''skocka'' ekipu protiv koje rivali nikada ne znaju od koga im preti najveća opasnost.

Jednom je čovek odluke Cirbes, drugi put zablista Kvinsi Miler, treći put Tarens Kinsi, pa Jović, Simonović, Gudurić, Dangubić, ili ključne poene kao sinoć protiv Cedevite ubaci Branko Lazić.

Navijači Crvene zvezde i njihovi ljubimci još uvek slave pobedu u Zagrebu nad Cedevitom i plasman u finale plej-ofa, što mnogi već vide i kao plasman u Evroligu, ali novi veliki izazov šampiona Srbije očekuje već sutra od 18 časova, protiv Lokomotive Kubanj u Krasnodaru!

Dakle, jedva 44 sata će proteći od završetka utakmice u Zagrebu, do početka meča u Rusiji, a od tog vremenskog perioda treba odbiti i vreme potrebno da crveno-beli doputuju u Krasnodar.

Zaista, pravi NBA ritam utakmica, ali to crveno-belima očigledno, ništa ne smeta, jer su, jednostavno, fenomenalan tim.

Podsetimo, prošlog petka Zvezda je bila na drugom kraju Evrope, u Malagi i - pobedila. Usledio je put u Zagreb i nova pobeda, a šlag na tortu bio bi novi trijumf nad Lokomotivom, čime bi se Zvezda učvrstila na drugom mestu na tabeli Grupe E, odmah iza vodećeg Fenerbahčea.

Verujemo da će tako i biti!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Стефан Б.
Wednesday, 23.03.2016
12:07

Valjalo bi da država sad konkretno uđe u klub i da se sačuvaju ključni igrači. Na ovaj tim dodati jednog vrhunskog pleja i dobrog rezervnog centra i dogodine možemo napasti F4.

avatar
M_85
Wednesday, 23.03.2016
13:45

Apsolutno. Isto bih podrzao i da je Partizan u pitanju. Moramo imati bar jedan jak kosarkaski klub koji se moze konkurentno takmiciti u evroligu.

avatar
Aleksandar Karni Spasojevic
Wednesday, 23.03.2016
17:20

Pa podrzi da se napravi ozbiljna ekipa Partiana koja ce kroz evrokup da se plasira u EL i eto nama dva evroligasa. Mogu da igraju evrokup jer Mega nema uslove, naravno uz malo lobiranja, ali ovo je Srbija i u pitanju su Zvezda i Partizan a ne Efes i Fener ili Pao i Oly ili Himki i CSKA, tako da od toga nista.

avatar
zvezda oooooo
Wednesday, 23.03.2016
14:37

I jednog vrhunskog sutera