Zvezda u Evroligi - Pet poteza koji su obeležili sezonu!

Autor: Nikola Miloradović
petak 07.04.2017.
23:14
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda mts je večeras porazom u Istanbulu završila takmičenje.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Izabranici Dejana Radonjića su oduševili košarkašku javnost u Evropi svojim partijama ove sezone. Pred Zvezdom su oružje polagali Real, Barselona, CSKA, Panatinaikos, Baskonija i još mnogi velikani evropske košarke, ali je za Top 8 ipak nedostajalo jako malo.

Objavljeno je i pet najboljih poteza košarkaša Crvene zvezde mts ove sezone, a na petom mestu nalazi se sjajno zakucavanje Nemanje Dangubića protiv Olimpijakosa u Beogradu, kada je krilni košarkaš stavio Nikolu Milutinova "na poster".

Na poziciji broj četiri, nalazi se školska kontra Radonjićevih pulena, Gudurić sjajnim pasom pronalazi Simonovića, koji sve kruniše lepim zakucavanjem. Ovaj potez je sa gostovanja Bambergu.

Verovatno i najbolji potez Nejta Voltersa ove sezone, našao se na trećem mestu. U pitanju je njegov pas "iz očaja" ka Branku Lazić, u meču protiv CSKA, koji bek Zvezde pretvara u poene zakucavanjem.

Na drugom mestu nalazi se potez koji je odlučio utakmicu protiv Fenera u Beogradu, kada je Kuzmić u poslednjim sekundama rampom zaustavio Ekpea Juda.

Najbolji potez košarkaša Crvene zvezde mts u elitnom takmičenju, makar prema urednicima Evrolige, izveo je Luka Mitrović. U pitanju je zakucavanje protiv Panatinaikosa u Beogradu, krilni centar Zvezde je prosto poleteo i efektno zakucao loptu u koš, za seriju "crveno-belih" od 13-0 protiv grčkog vicešampiona.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Yes We Can
Saturday, 08.04.2017
13:03

Cestitke panterima na ovoj sezoni bili su izvanredni! Vi ste ponos Zeleznika!

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Saturday, 08.04.2017
01:26

Pobede nad cska,realom,fenerom,poslom nam je za rukom sto nikom nije tako brzo,tu su jos barsa,zalgiris,uniks,bamberg,baskonija,odlicno