Zvezda - ''Trojka za pomoć'' pun pogodak!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.03.2015.
17:53
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Crvena zvezda Telekom nastavila je humanitarnu akciju ''Trojka za pomoć'', uručenjem pomoći Centru za zaštitu dojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Kao što je već poznato svaka trojka crveno-belih košarkaša na evroligaškim utakmicama na domaćem terenu vrednuje se sa 3.000 dinara u proizvodima K plus, a prva donacija je već uručena Domu za smeštaj osoba sa smetnjama u mentalnom razvoju Kulina, tokom finalnog turnira Kupa i Nišu

Ovog puta, pomoć je dobio Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine  u Zvečanskoj, a zahvaljujući Zvezdinim trojkama na utakmici sa berlinskom Albom.

Tada su izabranici Dejana Radonjića pogodili čak 11 trojki, a donaciju u iznosu od 33.000 dinara Unicef je preusmerio Domu u Zvečanskoj odnosno njihovom projektu ''Porodični saradnik''.

Ceo događaj danas su uveličali Zvezdini košarkaši Marko Tejić i Nikola Rebić, koji su se družili sa mališanima, razgovarali sa njihovim roditeljima, a onda i svi zajedno zaigrali košarku.

''Ovom donacijom biće pokriveno 11 porodica koje su u teškoj materijalnoj situaciji i zaista dugujemo veliku zahvalnost Crvenoj zvezdi, IDEA, Unicefu i fondaciji Novaka Đokovića na pomoći.

Projekat 'Porodični saradnik' postoji već dve godine i organizovan je sa ciljem podrške biološkoj porodici kako bi se razvili njeni kapacatiteti, poboljšali uslovi njihovog života i razvili neki novi načini suočavanja sa sveopštom krizom'',  izjavio je Kosta Gajić, socijalni radnik Doma u Zvečanskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke