Zvezda - Tejić povređen, ne putuje u Berlin

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 25.03.2015.
18:06
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom saopštio je da će pored Branka Lazića i Marko Tejić "preskočiti" duel sa Albom u Berlinu. Razlog je lakša povreda zadobijena pred put u Nemačku.

Beta/AP Photo / Darko Vojinovic
Beta/AP Photo / Darko Vojinovic

Povezane vesti

Vicešampion Srbije odlazi na gostovanje nemačkoj Albi bez rezultatskog imperativa pošto su šanse za plasman među osam najboljih u Evropi svedene na teoriju pa činjenica da će u Berlinu nastupiti u oslabljenom sastavu nije toliko bitna.

Od ranije je poznato da povređeni Branko Lazić neće putovati za Berlin ali se na poslednjem treningu dogodio još jedan neočekivan peh zbog kojeg će Marko Tejić ostati u Beogradu.

Mladi krilni centar doživeo je lakšu povredu pa je iz predostrožnosti odlučeno da ne putuje u Berlin kako bi se oporavio do prvog meča u Superligi Srbije.

To znači da Dejan Radonjić neće moći da računa na dvojicu pomenutih u Berlinu, s tim što će Marko Tejić sigurno biti u pogonu za duel sa Mega Leksom, dok je povratak Branka Lazića u tim i dalje pod znakom pitanja.

Utakmica 12. kola TOP 16 faze Evrolige između Albe i Crvene zvezde Telekom zakazana je za četvrtak sa početkom od 20 časova i 15 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke