Zvezda stiže u Pančevo

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.09.2017.
17:52
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

U subotu 16. septembra na terenu Aviv Parka u Pančevu od 16 do 20 časova biće održan Javni čas škole košarke Crvene zvezde, i to potpuno besplatno.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Najmlađi navijači Zvezde imaće priliku da ispune svoje snove i zaigraju u dresu voljenog kluba u subotu 16. septembra na terenu Aviv Parka u Pančevu.

U terminu od 16 do 20 časova biće održan Javni čas škole košarke Crvena zvezda u kojoj je učešće otvoreno i besplatno za sve dečake i devojčice uzrasta od 7 do 14 godina.

Biće to svojevrsna kulminacija turneje Zvezde čiji su treneri i najmlađi članovi tokom leta radili na terenima na Malom Kalemegdanu, Zlatiboru, Vrnjačkoj Banji i Zrenjaninu. Gotovo hiljadu klinaca imalo je priliku da se najstručnijem košarkaškom kadru nametne na tim treninzima.

Posebno je bilo uspešno gostovanje u Aviv Park Zrenjanin gde je po vrelom avgustovskom danu vredno radilo preko 100 najmlađih crveno-belih košarkaša. Prijave su i ovoga puta besplatne, a svaki polaznik dobiće majicu, osveženje i druge poklone koje su u Zvezdi spremili za svoje najvernije mlade navijače.

U pokaznim vežbama, ali i zanimljivm takmičenjima treneri Zvezde biraće najbolje koji će imati šansu da u budućnosti zaigraju u crvemo-belom, kao i da tog dana osvoje vredne nagrade sponzora.

Zbog velikog interesovanja škola košarke biće organizovana u smenama u trajanju od jednog školskog časa tokom kojih se očekuje i posebno iznenađenje – druženje sa bivšim i sadašnjim košarkašima Zvezde!

"Nastavljamo uspešnu saradnju sa najuspešnijim sportskim klubom u regionu koja ima za cilj da pružimo decu šansu da se upoznaju sa pravim vrednostima – zdravom životu, sportu i prednom radu.

Posle Zrenjanina i deci u Pančevu dajemo šansu da makar na jedan dan zaigraju za voljeni klub, druže se međusobno, osvoje vredne nagrade kao i da upoznaju svoje idole. Prijava je besplatna, ali je nužna jer očekujemo veliki odziv u subotu“, poručili su iz menadžmenta kompanije Aviv Arlon.

Treneri Zvezde sa zadovoljstvom očekuju druženje sa novim potencijalnim članovima, pogotovu posle fantastične atmosfere u Zrenjaninu prošlog meseca.

"Već smo najavili da ćemo se potruditi da ovakve javne časove košarke održimo gde je god to moguće u Srbiji. Zahvaljujući uspešnoj saradanji sa Aviv Parkom naša sledeća stanica je Pančevo, a mogu da najavim da će biti još gostovanja dok nas služi lepo vreme ove jeseni“, istakao je direktor marketinga Filip Sunturlić.

Svi zainteresovani dečaci i devojčice koji bi da pohađaju Školu košarke Crvene zvezde u Aviv Parku Pančevo i subotu 16. septembra mogu se besplatno prijaviti svakog dana od 10h do 22h na telefon 013/331-244.

Iz Zvezde napominju da je potrebno da polaznici ponesu svoje lopte, a da im je sve ostalo obezbeđeno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke