Zvezda stigla u Bar, Radonjić se nada podršci navijača

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 30.10.2016.
13:34
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Trener košarkaša Crvene zvezde mts Dejan Radonjić rekao je da njegovu ekipu čeka neugodno gostovanje u Baru i poručio da očekuje pomoć navijača.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Jedanaestu utakmicu poslednjih mesec dana košarkaši Crvene zvezde mts igraju u Baru protiv ekipe Mornara, novajlije u regionalnom šampionatu. Ekspedicija beogradskog tima već je stigla u Bar, a trener Dejan Radonjić izneo je svoja očekivanja od predstojećeg meča.

"Očekuje nas teško gostovanje u Baru protiv ekipe Mornara koja je dobro startovala u regionalnom takmičenju, a i u FIBA Ligi šampiona zabeležila vrednu pobedu nad ekipom Ostendea. Ekipa Mornara predstavlja protivnika koji na svom parketu pred svojim navijačima može da bude jako dobar" rekao je Radonjić.

Crvena zvezda mts izlazi na megdan Mornaru posle poraza od Panatinaikosa u okviru 4. kola Evrolige. Ekipa Mornara je obe pobede u ABA ligi ostvarila u dvorani "Topolica".

"Mi u jedanaestoj utakmici u ovom mesecu želimo isto – da osvojimo bodove, ali je potrebno da odigramo kvaltetno, sa dobrom koncentracijom i energijom. Očekujem na tribinama dvorane u Baru i naše navijače, koji bi nam svakako pomogli da dođemo do novih bodova i prebrodimo ovo gostovanje" zaključio je Radonjić.

Jedan od najiskusnijih u timu Crvene zvezde, Branko Lazić, takođe očekuje tešku utakmicu protiv ekipe koja u svom sastavu ima i četvoricu Amerikanaca, što takođe govori o ambicijama ekipe Mornara:

"Pred nama je svakako teška utakmica. I zbog kvaliteta protivnika, ali i činjenice da igraju pred svojim navijačima u svojoj dvorani, takođe i zbog toga što je nama ovo već 11. meč u mesecu oktobru. Međutim, želimo da ostanemo neporaženi i nakon sedmog kola ABA lige, a to ćemo moći samo ako odigramo dobru timsku utakmicu" rekao je Branko Lazić.

Crveno-beli će tokom popodneva odraditi trening i osetiti obruče u dvorani "Topolica". Utakmica 7. kola ABA lige između Crvene zvezde mts i Mornara zakazana je za ponedeljak od 18 časova.

Nakon duela u Baru ekspedicija beogradskog kluba vraća se u srpsku prestonicu i odmah počinje pripreme za meč 5. kola Evrolige sa Baskonijom koji je na programu 4. novembra od 19 časova u "KombankAreni".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jedan jedini
Sunday, 30.10.2016
18:21

Pa niste vi institucija Partizan pa da hale budu pune i da vam jos dodju vasi navijaci odnosno navijacice.....