Zvezda - Spremni otkazi za reprezentativce!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.11.2015.
11:36
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom uskoro bi trebalo da ozvaniči rastanak sa dvojicom reprezentativaca koji u prethodnom periodu nisu opravdali poverenje koje im je ukazano uoči početka sezone.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Renoviranje tima kad mu vreme nije!

Tako bi u jednoj rečenici mogao da glasi slogan KK Crvena zvezda Telekom u datom trenutku, a nakon nezadovoljavajućih rezultata koje ekipa beleži na startu nove sezone.

Epitet promašene investicije već je poneo Sofoklis Skorcijanitis koji je nedavno napustio Mali Kalemegdan, a kao zamena je stigao srpski centar Vladimir Štimac.

Prethodne utakmice bile su prilika da pojedinci koji su dovedeni kao zvučna pojačanja opravdaju taj epitet ali je sve izvesnije da će još dvojica reprezentativaca ugledati izlazna vrata hale "Pionir".

Pisali smo već da je Gal Mekel u potpunosti razočarao pa mnogi već spekulišu da će Izraelac u slučaju loše partije u Minhenu preuzeti kovertirani otkaz. Stopama reprezentativca Izraela krenuće i Marko Simonović koji je potpisao kratkoročni ugovor do kraja novembra.

Jasno je da će do kraja novembra doći do velikih rezova u ekipi Dejana Radonjića, a nije tajna da se nakon Kvinsija Milera i Markusa Vilijamsa traga za još jednim pojačanjem.

Crveno-beli na "nišanu" imaju Erika Grina što znači da bi prvo trebalo da usledi dogovor sa bivšim košarkašem Sijene i Denvera, a potom i rastanak sa pomenutom dvojicom.

Povratnik u redove Crvene zvezde Telekom Markus Vilijams steći će pravo nastupa početkom decembra pa nema sumnje da ćemo od prvog dana poslednjeg meseca u kalendarskoj godini gledati potpuno drugačiju Zvezdu od one koja je otvorila sezonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lazathecop
Thursday, 12.11.2015
09:31

Nije kasno sto se tice AABA lige a sto se Evrolige tice kasno je !Nadam se samo da su iz ovog iskustva naucili da mogu da se dese nepredvidjene stvari (povrede Mitrovica i Dangubica)I da na vreme treba imati makar 15 uigranih igraca pred pocetak sezone!Sezono pre ove je cist primer kako treba raditi ali ocigledno da mo nismo narod koji uci iz dobrih stvari nego samo od svojih gresaka nazalost!

avatar
MarkoSi
Wednesday, 11.11.2015
15:47

Po meni je ubedljivo najlosiji igrac Zvezde Tompson. Kada je dolazio,gledao sam njegovu statistiku i poradovao se. Medjutim,covek ne moze da ubode Keopsovu piramidu.

avatar
Toti 10
Wednesday, 11.11.2015
14:49

Zvezda treba da se pojaca sto vise, jer ako ipak nekako dobijemo to jedno mesto za prvaka ABA lige onda moramo da budemo mnogo jaci od Cedevite i Buducnosti. Jos ne mogu da verujem kako se poigravaju sa nama, a ne tako davno Partizan je rusio Barsu, Panatenaikos i ostale velikane i nikom nije svejedno kad dodju u Beogradsku arenu bilo da igraju sa Partizanom ili Zvezdom. Jeste da Zvezda sad igra lose, ali to ipak ne menja cinjenicu da smo mi fanatici.

avatar
Zvezda_aa_YNWA
Wednesday, 11.11.2015
13:50

1- Willi, Jovke, Reban2- Laza,Gudura,Vajtn3- Miler,Danguba,(Tomson)n4- Luka, Teja, Borisan5- Cirbi,Stimara,NasticnSasvim respektabilan sastav, samo da dobijemo Bayern i Stazbur i imamo velike sanse za TOP 16, a u ABA ligi se ocekuje dominacija !!

avatar
micoboka
Wednesday, 11.11.2015
13:45

Pomozi nam Boze da dobijemo Bajern... Sve bi krenulo drugim tokom a ja vjerujem u pobjedu bez obzira na lose partije u EL

avatar
ACACHELSEA
Wednesday, 11.11.2015
13:12

U kosarci treba uvesti 2 prelazna roka kao sto je u fudbalu,ovo je glupost da neki igraci zbog 4-5 meceva koje odigraju lose da napuste klub,i da u toku sezone mogu da promene koliko hoce klubova.

avatar
Wednesday, 11.11.2015
12:46

cemu sve ovo kada vise niko odavde nece igrati Evro Ligu ? za osvajanje Aba Lige i KSL se dobija zahvalnica , i to je to ...

avatar
Ivan Micic
Wednesday, 11.11.2015
20:29
avatar
The Real Man
Wednesday, 11.11.2015
12:44

Ljudi se sprdaju sa parama...

avatar
REVOLT SEMPRE PER TE
Wednesday, 11.11.2015
12:44

Vilijams, Grin, Tompson, Miler, Cirbes. A da, Cirbes je Srbin Hahaha