Zvezda spremna za šampionsko slavlje!

Autor: Beta Beta
sreda 17.06.2015.
12:52
Izvor: Beta

Da li će finalna serija plej-ofa već sutra biti okončana? Ako tako bude, Srbija će dobiti novog šampiona, posle 13 godina Partizanove dominacije.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegova ekipa mora da odigra sutra protiv Partizana sa više koncentracije nego u prethodnom duelu, i ocenio je da će košarkaši rivala učiniti sve ne samo da produže seriju, već i da odbrane titulu.

"Uspeli smo u onome što smo želeli, iskoristili smo prednost domaćeg terena, napravili 'brejk'' i sada imamo tri utakmice da zabeležimo pobedu i postanemo prvaci. Partizan će sigurno dati sve od sebe, kvalitetom i karakterom, ne samo da proba da vrati brejk, već i da odbrani titulu", rekao je Radonjić novinarima u Beogradu.

Zvezda vodi sa 2:0 u finalnoj seriji plej-ofa Super lige, a eventualnom pobedom sutra bi postala šampion Srbije i tako prekinula seriju Partizana od 13 uzastopnih titula.

"Moramo da igramo sa više koncentracije nego u prethodnom duelu, da smanjimo njihov kvalitet, da igramo svih 40 minuta. Treba da iscrpemo sve svoje resurse, bez obzira na možda teške uslove za igru, i budemo bolji od Partizana, koji je jedini prvak i koji će dati sve od sebe ne samo da produži seriju. Mi se tako spremamo", rekao je Radonjić.

Na prošloj utakmici je stolicom u glavu pogođen Stefan Jović, a u oba duela su viđene čarke na terenu, ali ni približno kao onima kakve su bile prethodnih godina. Novinare je zanimalo da li trener očekuje incidente.

"Mnogo se priča o tome, kao da se traži da se to desi. Verovatno su to interesantne stvari, ali mislim da treba da bude interesantno kako se igra. Momci treba da igraju dobro, da rivalitet bude sportski. Neka bude čvrst duel, ali u granicama onog što je očekivano.

I u jednom sportskom ambijentu i sutra i posle toga ako bude bilo, da ekipa koja bude bila bolja primi čestitke od protivnika. I navijanje sa naše strane da bude fer i korektno, da se ne ode u nešto što nije ono što većina želi, a to je da se završi na kvalitetan način", rekao je Radonjić.

Trener Zvezde je kazao da je situacija sa povređeniim igračima ista kao i ranije.

"Bobi (Marjanović) će igrati pod opterećenjem. Ako situacija sa (Stefanom) Jovićem bude ista kao danas, neće igrati, što nema veze sa onim udarcem, to je prevaziđeno", rekao je Radonjić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
сочинитељ
Wednesday, 17.06.2015
16:33

сутра би требало да сваки звездин навијач купи каранфил,и да га баци на паркет када се буду читала имена играча партизана,да се на сваки њихов кош огласи громогласним аплаузом...

avatar
Wednesday, 17.06.2015
14:14

koliko je lepo biti pravi navijac Partizana ... niste ni svesni :) ... covek koji je bio u Bariju , gledao Zvezdu kako postaje prvak Evrope u fudbalu i koji je ceo svoj zivot posvetio Zvezdi ne navija za KKFMPCZV019 vec za Partizan , jer zali za vremenom kada je to zaista bio derbi ... inace taj covek je moj komsija i PRAVI NAVIJAC Crvene Zvezde koji ima veliko postovanje svih navijaca Partizana ... znam da ovi trolovi sa foruma nece nista shvatiti iz ovoga sto sam napisao , ali to je i nije upuceno njima , vec ljudima koji iza sebe imaju neka dela i zivot izvan SNS-a , sajber nacionalista , usijanih glava koji pozivaju na ubijanje Albanaca , Hrvata , Turaka , itd ...

avatar
Marko Djordjevic 035
Wednesday, 17.06.2015
14:55

Meni je zao sto ti nikad neces znati kakav je to osecaj voleti svoj klub, vec samo mrzis Zvezdu. :)nNavikavaj se na ovo, evroligu i neki trofej necete da vidite minimum 10 godina, hehe. :)

avatar
Zoran Stevic
Wednesday, 17.06.2015
23:17

Bravo majstore, prava definicija. Covek mrzi Zvezdu, i nije iskren kada kaze da postuje nas srpski brend!nCasno je da sutra drug drugu kaze SVAKA CAST, DOSLO I VASIH 5 MINUTA, BOLJI STE!

avatar
djerambeograd
Wednesday, 17.06.2015
13:24

Gospodin trener i pre svega čovek! Za azliku od... ma ne treba ni pominjati.

avatar
Marko Djordjevic 035
Wednesday, 17.06.2015
13:05

Lagano, bez ikakvih problema, kompletiramo tripletu pa posle odlazaka kompletiramo ekipu i napadamo ponovo bar TOP 16, nadam se da mozemo i stepenik dalje. Sutra praznik kosarke pred najboljim navijacima na svetu. :)

avatar
Wednesday, 17.06.2015
14:15

najbolji navijaci na svetu (nije problem priznati) ne navijaju za KKFMPCZV019 vec za Crvenu Zvezdu koja se ugasila i oni ne dolaze na utakmice ODAVNO ... oni imaju istu filozofiju kao ja koji sam pravi navijac Partizana ... ali to je sve za vas misaona imenica

avatar
Marko Djordjevic 035
Wednesday, 17.06.2015
14:51

Mile, je l'dobija partizan 3:0 ? :DnJedan zvezdas vredi kao 5 grobara, a u svakom slucaju nas ima i vise. :)nDa gledas sutra kako uzimamo titulu obavezno, znam da ces gledati, nemoj da nestanes kao posle polufinale ABE kad nisi ulazio ovde mesec dana zato sto smo vas oducili od kosarke. :D