Zvezda - Sistematski rad koji donosi rezultate!

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.03.2015.
17:56
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Trijumf juniorske ekipe Crvene zvezde Telekom na minulom kvalifikacionom turniru i plasman na završni turnir Evrolige, ujedno je i nastavak uspeha crveno-belih iz prethodnih sezona.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Kao što već znate, ekipa Crvene zvezde Telekom je dominirala na kvalifikacionom evroligaškom turniru ''Marko Ivković'' i izborila plasman među četiri najbolje ekipe u Evropi.

Svodeći utiske posle novog uspeha, trener Zvezdinog juniorskog tima Slobodan Klipa naglašava da se još jednom potvrdilo da se u njegovom klubu radi kvalitetno i sistematski.

''Ovo je treća uzastopna godina kako kao trener Zvezdinih juniora učestvujem na ovom truniru i ovo je naš treći trijumf. I prošle godine smo do prvog mesta stigli prilično ubedljivo i to je produkt našeg veoma dobrog i sistematskog rada. Imamo dobru selekciju, sa tim momcima se dobro radi i posledica svega toga je ovaj rezultat'', izjavio je Klipa.

Najbolji među najboljima bio je Vojislav Stojanović, koji je proglašen za MVP-a turnira. Ipak, trener Klipa ističe da i ostali imaju velike zasluge za ostvarene rezultate..

''Stojanović ima svoj razvojni put koji ide uzlaznom linijom. Još jednom je potvrdio svoj kvalitet. Međutim, moram da istaknem i uz Voju Stojanovića pohvalim Davida Miladinovića i Aleksandra Aranitovića koji su dali ogroman doprinos u našem trijumfu.

Kao što je Stefan Lazarević bio vezivno tkivo i pokretač u svakom smislu juniorskog tima prošle godine tako su Aranitović i Miladinović, naravno uz Stojanovića, preuzeli tu njegovu ulogu ove sezone. Imali su nemerljivu ulogu u odbrani, najpozitivnije su uticali na timski duh i činili su svoje saigrače boljima'', konstatuje Klipa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke