Zvezda - Selidba u Vršac "ogroman logistički poduhvat"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.02.2016.
14:45
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom potvrdio je da će predstojeći duel sa Anadolu Efesom biti odigran u dvorani "Milenijum" u Vršcu, a Nebojša Čović obrazložio je tu odluku u razgovoru za zvanični klupski sajt.

millennium.rs
millennium.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom ugostiće turski Anadolu Efes u dvorani "Milenijum" u Vršcu u utakmici 8. kola grupe E TOP 16 faze Evrolige, pošto su hala "Pionir" i "KombankArena" zauzeti na dan odigravanja meča.

Rukovodstvo Zvezde je prethodnih dana pregovoralo sa Teniskim savezom Srbije kako bi omogućili da se utakmica protiv Efesa igra u "Pioniru", ali nije pronađeno adekvatno rešenje pa je selidba u Vršac postala neminovna.

"Situacija oko te utakmice je bila vrlo komplikovana, i imali smo sužen manevarski prostor. Problem nije bio mali, imajući u vidu da su sve hale u Beogradu, nažalost, zauzete" rekao je Nebojša Čović.

Predsednik KK Crvena zvezda Telekom obrazložio je odluku da se utakmica sa Efesom igra u vršcu željom da se održe neophodni standardi koje propisuje Evroliga.

"Posle dugo razmišljanja, analiza i dogovaranja, mislim da smo pronašli rešenje koje će biti dobro za sve. Naše konačno opredeljenje je da igramo u Vršcu, kako bi održali neophodne standard Evrolige, a time sačuvali i naš dobar ugled i poziciji u Evroligi" istakao je Čović.

Dvorana "Milenijum" može da primi blizu 5.000 navijača i ispunjava sve uslove FIBA ali Nebojša Čović ne krije da će selidba u Vršac predstavljati ozbiljan logistički izazov za klub kojim rukovodi.

"Znam da ćemo imati dosta tehničkih problema, ali sam siguran da ćemo ih zajedno sa ljudima iz Vršca i uz puno razumevanje naših navijača, rešiti. Selidba jedne evroligaške utakmice iz grada u grad je ogroman logistički poduhvat, ali verujemo da možemo sve prepreke da prevaziđemo" zaključio je Čović.

Utakmica će biti odigrana 26. februara od 20 časova, a klub će se o načinu distribucije karata za vlasnike sezonskih ulaznica, kao i kupovini preostalih ulaznica za utakmicu u dvorani "Milenijum" oglasiti u narednim danima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skaut1
Thursday, 18.02.2016
17:39

Ma kakav logistički poduhvat, mnogo teže je bilo dobiti A licencu...dobro ugovor sa EL.nSvaka čast, i verovatno treba ponoviti - Hvala ti No1e.

avatar
Radovan Filipovic
Thursday, 18.02.2016
14:49

Idemo, Zvezdo!

avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 17.02.2016
21:01

Ajmo u Vrscu da slavimo pobedu koju smo vec zasluzili !!!