Zvezda se okreće Evroligi, počinje prodaja karata uz poruku: ''Neka bude kao protiv Unikahe!''

Autor: Beta Beta
utorak 26.01.2016.
13:51
Izvor: Beta

Prodaja ulaznica za utakmicu košarkaša Crvene zvezde i Lokomotive Kuban u petom kolu Top 16 faze Evrolige počeće u sredu od 10 časova.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Kako se navodi u današnjem saopštenju na sajtu Zvezde, ulaznice će se prodavati u poslovnicama Eventima u Beogradskoj areni i Domu omladine od 10 do 18 časova.

Karta za tribine A, B, C i D koštaju 1.000 dinara, za parter B i parter četiri 1.800, dok za karta za plavu i belu ložu koštaju po 2.500 dinara. Ulaznica za ložu košta 3.500, a za mesto uz teren 10.000 dinara.

Iz Zvezde je saopšteno da će se vršiti obimna kontrola prilikom ulaska u halu Pionir, pa su navijači zamoljeni da dođu ranije i da ne ponesu upaljače i metalne novčiće.

"KK Crvena zvezda zahvaljuje navijačima na gromoglasnoj podršci tokom utakmice sa Unikahom, ali i na  sportskom navijanju, jer tokom meča nije bačen nijedan predmet na teren", navodi se u saopštenju.

Utakmica Zvezde i Lokomotive igraće se u petak od 20 časova u hali Pionir
, u petom kolu Grupe E u Top 16 fazi.

Posle četiri kola Zvezda ima dve pobede i dva poraza, a Lokomotiva tri pobede i poraz.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ManchesterUnited
Tuesday, 26.01.2016
15:09

Vise ne ulazim na ovaj portal posto vidim da nekome smeta da se neki moji potpuno normalni komentari objave.A i smucilo mi se sinoc kad sam video kako se Grobari i Delije ponasaju nakon pobede Partizana.Grobari provociraju(ne znam zasto) i pisu svasta umesto da se raduju pobedi,a Delije pisu kako je namesteno(ne znam zasto) umesto da normalno prihvate poraz koji smo zasluzili.Stalno se pise kako su Delije i Grobari najbolji navijaci a ne zna se koji su gori.Ne gleda se samo ono na tribinama...

avatar
Sad il\' nikad!
Tuesday, 26.01.2016
15:53

Ovo sto vidis po portalima nisu Delije i Grobari , to su deca koja ce za 10 slicica promeniti misljenje .