Zvezda se kasno probudila protiv Budućnosti

Autor: Boban Filipović
četvrtak 18.09.2014.
23:14
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaši Crvene zvezde Telekom poraženi su od Budućnosti 75:78 u prijateljskoj utakmici koja je odigrana u dvorani Pionir bez prisustva publike. Crveno-beli su izgubili veliki broj lopti, a promašili su i dosta slobodnih bacanja što ih je koštalo poraza.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Izabranici trenera Dejana Radonjića prilično mlako su otvorili meč što su Podgoričani iskoristili i već na kraju prve deonice imali su dvocifrenu prednost. Ipak, Zvezda je u drugom poluvremenu zaigrala mnogo agresivnije i uspela je da priđe na osam poena minusa (38:46), ali su gosti sa dve uzastopne trojke ponovo stekli osetniju prednost.

Najbolju igru crveno-beli su pružili u poslednjoj deonici kada se raspucao Čarls Dženkins. Crveno-beli su uspeli da istope prednost Podgoričana, ali je nedostajalo vremena da se napravi potpun preokret.

Treba istaći da je Crvena zvezda Telekom igrala bez Nikole Čvorovića i već duže vreme povređenog Branka Lazića, a u crveno-belom dresu u duelu sa Podgoričanima debitovao je Nemanja Dangubić.

Košarkaši Zvezde u naredna tri dana treniraće u Beogradu, a potom putuju u Istanbul gde će učestvovati na turniru Glorija kup na kome će još igrati CSKA, Fenerbahče, Anadolu Efes, Unikaha i Olimpijakos.

Crvena zvezda Telekom – Budućnost VOLI 75:78 (11:25, 18:19, 24:21, 22:13)

Crvena zvezda Telekom: Mitrović 10, Blažič 2, Rebić, Gudurić 2, Vilijams 18, Dangubić 4, Kaplanović, Marjanović 12, Tejić 4, Cirbes 1, Dženkins 22.

Budućnost: Planinić 16, Šehović 12, Dašić 6, Vitkovac 9, Popović 2, Ćapin 9, Subotić, Šili 11, Rikić 2, Rejnolds 6, Ivanović 5, Čarapić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke