Zvezda savladala Nelsonov Panatinaikos!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 12.09.2014.
20:35
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Srbije upisao je prvi trijumf na prijateljskom turniru u francuskom Miluzu koji se igra u sklopu priprema za novu sezonu. Crvena zvezda Telekom večeras je bila bolja od grčkog Panatinaikosa za koji nastupa i "Admiral" Nelson.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Nakon nekoliko neoficijalnih provera koje su košarkaši Crvene zvezde Telekom imali u prethodne tri nedelje, izabranici Dejana Radonjića upisali su prvi trijumf u kontrolnom meču sa kojim je upoznat veći deo Evrope.

U francuskom Miluzu crveno-beli su večeras savladali grčki Panatinaikos rezultatom 78:69 (18:11, 22:21, 17:16, 21:21) i tako uknjižili prvi trijumf na jakom kontrolnom turniru na kojem su učešće uzeli još Bajern iz Minhena i Strazbur.

Bez povređenog Branka Lazića, Dangubića i Blažiča koji su na poštedi, košarkaši Crvene zvezde Telekom savladali su šampiona Grčke za koji je večeras nastupio i Demarkus Nelson.

Bivši plejmejker Crvene zvezde Telekom imao je priliku da prvi put posle letošnjeg transfera u atinski klub zaigra protiv svojih bivših saigrača ali je zahvaljujući dobroj partiji crveno-belih ostao uskraćen za trijumf.

Najefikasniji u redovima crveno-belih bio je Boban Marjanović sa 18 poena, a dvocifren košgeterski učinak imali su i američki internacionalci.

Čarls Dženkins
je postigao 13, a Markus Vilijams 11 poena. Strelci za Zvezdu u ovom meču bili su još Rebić 4, Mitrović 9, Čvorović 2, Cirbes 9, Gudurić 5, Tejić 4 i Blažič 3.

Naredni meč na turniru u Miluzu košarkaši Crvene zvezde Telekom igraju u subotu protiv minhenskog Bajerna od 18 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke