Zvezda razbija Makabi - LeBranko zapalio "Pionir"! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 15.12.2016.
20:42
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde mt:s odlično su otvorili večerašnji duel sa Makabijem iz Tel Aviva, pa se posle prvih dvadeset minuta igre nalaze na putu ka prvom evroligaškom trijumfu u "Pioniru" u tekućoj sezoni.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Prepuna dvorana "Pionir" i odlična igra izabranika Dejana Radonjića rezultirali su vođstvom Crvene zvezde mt:s 42:24 nakon prvih 20 minuta igre u duelu sa Makabijem iz Tel Aviva.

Gosti su nakon uvodne prednosti crveno-belih na kratko preuzeli kontrolu nad rezultatom ali je onda usledila Zvezdina serija 8:0 posle koje je tim Dejana Radonjića preuzeo konce igre u svoje ruke.

Prvu dvocifrenu prednost na večerašnjem meču Crvena zvezda mt:s stekla je na četiri minuta pre kraja, posle trojke koju je pogodio Marko Simonović a nakon 20 minuta igre domaći imaju +18!

Jako bitnu ulogu sredinom prvog poluvremena u ekipi Crvene zvezde odigrao je Amerikanac Nejt Volters, priključili su se potom Ognjen Kuzmić i Marko Simonović, ali je delirijum u "Pioniru" izazvao Branko Lazić majstorijama u završnici prvog dela igre.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksej Alex Toskovic
Thursday, 15.12.2016
22:49

Zasluženo, svaka čast! Volim što svi koji su igrali u Zvezdi danas imaju upisane poene. Najbolja partija Wolters-a u Zvezdi.

avatar
james sawyer
Thursday, 15.12.2016
21:49

u odbrani snazno,u napadu kreativno,u oba slucaja slozno i pozrtvovano,samo napred!

avatar
Thursday, 15.12.2016
21:45

Ja bolji primer kako imena ne igraju košarku skoro nisam video. Zvezdina timska igra na obe strane terena ih je unakazila