Zvezda raskinula saradnju sa Nastićem

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 23.05.2016.
15:43
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom i centar Stefan Nastić dogovorili su sporazumni raskid ugovora.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Centar KK Crvena zvezda Telekom Stefan Nastić dogovorio je u ponedljak sporazumni raskid ugovora sa šampionom Srbije i ABA lige.

Na zvaničnom sajtu KK Crvena zvezda Telekom navodi se da su razlozi za raskid ugovora porodične prirode, zbog čega je Nastić već otputovao za Sjedinjene Američke Države.

"Želim momcima i mojim dojučerašnjim saigračima puno sreće do kraja ove, i u predstojećim sezonama. Vreme u Crvenoj zvezdi pamtiću kao veliko iskustvo za mene, žao mi je što nisam bio u prilici da ostavim veći trag, ali nažalost, isprečile su se neke druge, porodične stvari koje moram da rešim. Puno sreće mojoj Crvenoj zvezdi" poručio je Nastić.

Bivši mladi reprezentativac Srbije stigao je prethodnog leta u klub sa Malog Kalemegdana nakon odlične sezone na jednom od prestižnih koledža i rada sa Sakramento Kingisma u letnjoj NBA ligi.

Uprkos dobrim statističkim parametrima Stefan Nastić se nije dokazao u Crvenoj zvezdi Telekom i praktično nije ni dobio priliku da pokaže koliko vredi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Patrick Bateman
Monday, 23.05.2016
22:25
avatar
mosala1983
Monday, 23.05.2016
15:58

E moj Nasticu, umesto da bides prvi centar Igokee ti si izabrao da budes treci centar zvezde. Sam si skroji svoju sudbinu I jos jednu godinu izgubio. Ne znam ko te je lagao kada si potpisao ugovor ali mi se cini da si poleteo bes razloga. Step by step. Ali kod nekih ne vredi. Nisi jedini.,

avatar
Fejs str Hehe sport
Monday, 23.05.2016
15:52

Bolje za njega da je otisao u Laktase malu je minutazu dobijao u Zvezdi bolje reci nista.

avatar
Koris
Monday, 23.05.2016
15:45

Baš šteta za ovog lika,na pripremama je bio i više nego solidan

avatar
Monday, 23.05.2016
18:01

Ali nije hteo da potpiše ugovor sa Miškom Ražnatovićem i eto mu sad.

avatar
Koris
Monday, 23.05.2016
22:50

To su mutne priče,niko ne zna šta se tačno desilo,neki kažu porodični problemi,neki kazu fizička spremnost,nego za Miška,ko će ga znati..