Zvezda - Radonjić pohvalio igrače, ali i otkrio probleme

Autor: Beta Beta
ponedeljak 01.02.2016.
22:05
Izvor: Beta

Aktuelni šampion ostvario očekivanu pobedu protiv MZT-a, a posle meča trener Zvezde Dejan Radonjić govorio je i o kadrovskim problemima sa kojima se suočio pred ovaj duel.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da ga raduje dobar pristup njegovog tima u pobedi nad MZT-om u Jadranskoj ligi.

"Raduje dobar pristup. Odigrali smo meč od starta sa određenim idejama, što zbog okolnosti, što zbog želje da kontrolišemo dešavanja, da ne bismo ušli u neku problematiku koja može da nas uvede u situaciju da ne možemo da sprovedemo zamišljeno.

Išlo je sve kako treba, sve je išlo na našu ruku od starta. Moglo je da se sprovodi sve što se planiralo",
rekao je Radonjić novinarima posle meča.

Crvena zvezda je večeras u Pioniru pobedila MZT sa 92:79 u utakmici 22. kola, pa je tim trijumfom izbila na drugo mesto na tabeli regionalne lige.

"MZT je imao kvalitet i iskustva da parira, što su i učinili u drugoj četvrtini. Tokom treće deonice smo napravili prednost i uspeli smo da privedemo utakmicu kraju bez problema", dodao je Radonjić.

Trener crveno-belih za meč sa MZT-om u ekipu nije uvrstio Amerikanca Kvinsija Milera, a manju minutažu imao je Stefan Jović, dok je Tarens Kinsi utakmicu presedeo na klupi.

"Pred početak smo dobili Milera sa visokom temperaturom. Nadam se da se neće pogoršati situacija pred nastavak takmičenja, jer će u suprotnom biti loše. Kinsi nije trenirao od meča s Lokomotivom... Smatrao sam da ne treba rizikovati.

Bilo je još nekih problema, ali nismo hteli da apostrofiramo to večeras, jer smo hteli da osvojimo bodove i da budemo zadovoljni posle ovog meča",
rekao je Radonjić.

Trener MZT-a Aleksandar Jončevski ocenio je da je Zvezda zasluženo pobedila.

"Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Bila je ovo dobra utakmica... Razlika na kraju meča je mogla da bude i veća, a mogla je i manja. Nismo imali rešenja pod košem na početku protiv Cirbesa. On je doneo prevagu. Bio je izuzetno raspoložen. Zvezda je kvalitetan tim. Dobro joj ide u Euroligi, a tako i u ABA ligi", rekao je Jončevski. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke