Zvezda - Radanov potpisao na četiri godine

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 05.02.2016.
15:25
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom vezao je dugoročnim ugovorom još jednog talentovanog igrača iz generacije '98.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije uspeo je da dugoročnim ugovorom veže još jednog talentovanog košarkaša koji je već imao prilike da nastupa za prvi tim.

Radi se o Aleksi Radanovu, momku rođenom 2. januara 1998. godine koji spada u red najperspektivnijih košarkaša naše zemlje.

Crvena zvezda Telekom je Aleksu Radanova obavezala na vernost do 2020. godine, baš kao što je to nedavno učinila i u slučaju Aleksandra Aranitovića.

Aleksa Radanov igra na poziciji plejmejkera, a u tekućoj sezoni je upisao 15 nastupa u dresu razvojnog tima Crvene zvezde Telekom za koji je u proseku beležio 3.5 poena po meču.

Sa juniorskom reprezentacijom Srbije Aleksa Radanov ima zlatnu medalju sa Evropskog prvenstva u Italiji, dok je sa juniorima Crvene zvezde Telekom u maju 2014. godine osvojio titulu prvaka Evrope na fajnal-foru Evrolige u Milanu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Filip920
Saturday, 06.02.2016
01:14

E ovde se vidi razlika izmedju nas i partizana...Oni kada su bili dominantni su sa vecinom igraca imali jednogodisnje-dvogodisnje ugovore i dozvoljavali uglavnom da odlaze bez obestecenja a mi cemo nasu decu dobro da naplatimo ako odluce da odu.nGuduric ugovor na cetri godine,mali Aranitovic sto je na pozajmici u Megi i mozda i veci talenat od Gudurica isto ugovor na cetri godine,