Zvezda pušta u prodaju karte za finale

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 26.04.2016.
11:24
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Zbog predstojećih uskršnjih praznika KK Crvena zvezda Telekom od srede pušta u prodaju karte za prve dve utakmice finalne serije regionalne lige.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Finalna serija plej-ofa regionalne košarkaške lige počinje u četvrtak, prvom utakmicom koju će Crvena zvezda Telekom i Mega Leks odigrati u dvorani "Aleksandar Nikolić" sa početkom od 19 časova.

Zbog predstojećih praznika organizator i domaćin prve dve utakmice odlučio je da karte za prva dva susreta budu puštene u prodaju u isto vreme, odnosno dan uoči premijernog meča.

"Zbog predstojećih praznika KK Crvena zvezda Telekom pušta u sredu u prodaju paralelno, ulaznice za utakmicu broj 1 i utakmicu broj 2 i to u svim poslovnicama Eventima u Srbiji i Republici Srbiji" navodi se na sajtu Crvene zvezde Telekom.

Cene karata za mečeve finalne serije biće nepromenjene u odnosu na one koje su bile aktuelne tokom sezone. Najjeftinije ulaznice koštaju 400 dinara, dok za sedišta pored terena treba izdvojiti 5.000 dinara.

Organizator prva dva meča poručio je navijačima da će na dan odigravanja utakmica karte moći da se kupe i na blagajnama dvorane "Aleksandar Nikolić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke