Zvezda protutnjala kroz Železnik

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 29.04.2017.
16:43
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda MTS je zabeležila i treću pobedu u Superligi Srbije pošto je danas savladala FMP u Železniku.

aba-liga.com/kkcrvenazvezda.rs
aba-liga.com/kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Nakon tri kola, samo je Crvena zvezda ekipa koja ima sve pobede pošto je danas savladala FMP u Železniku sa 64:91.

FMP je na startu bio ravnopravan rival Crvenoj zvezdi, čak su i vodili u dva navrata po 6 poena prednosti, ali je ekipa koju predvodi Dejan Radonjić došla do svoje igre sredinom druge deonice.

Bilo je 28:22 za FMP, a onda su Dobrić i Volters smanjili na 28:27, da bi trojkom Simonovića Crvena zvezda prešla u prednost koju do kraja utakmice više nije ispuštala.

Prednost je samo rasla, nakon 12. poena Voltersa koji je igrao odlično danas, Crvena zvezda je povela sa 10 poena prednosti (47:37).

U drugom poluvremenu Zvezda steže odbranu, primili su samo 8 poena u trećoj deonici, poveli su i sa 30 poena prednosti, povratka više nije moglo ni da bude za FMP.

Svi su danas igrali u dresu Crvene zvezde, a najefikasniji je bio Branko Lazić sa 19 poena, dok je Marko Simonović postigao 17. Zanimljivo, Dženkins nije postigao niti jedan poen.

I na drugoj strani su svi dobili šansu, a jedini dvocifren je bio Bolden sa 10 poena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
X
Saturday, 29.04.2017
18:29

Dva najbolja igraca FMP-a, Bolden i Ostin igrali su po 15 minuta... Dovoljno govori o tome koliko je ovaj mec bio tezak po Zvezdu, kako je juce govorio Radonjic. Uzas blagi..

avatar
Pretorijanska Garda
Saturday, 29.04.2017
21:07

Uzas je sto ne pratite kosarku u dovoljnoj meri, a volite da pricate i iznosite neistine i nagadjanja o desavanjima u istoj...Ostin i Bolden imali su smanjenu minutazu i u proslom kolu. Pre svega, Ostin sa dolaskom novog trenera igra dosta manje, jer ocigledno se ne uklapa u njegovu viziju igre i pre svega defanzive gde je naprosto ocajan. Dalekooo je Ostin od najboljeg ili drugog najboljeg igraca FMP-a....Najbolji je Bolden koji predstavlja otkrovljenje citavog Jadrana, i to ne zbog toga sto je stranac, cak i nije placen nesto mnogo, renome nikakav (jeftiniji od vaseg Robinsona, ili Gordota recimo) dosao sa Koledza, veoma mlad i neiskusan na senioskom nivou kosarke. Drugi najbolji po statistickim kolonama i znacaju je Covke junior, pa zatim Apic i Davidovac su takodje odlicni, ostatak je dosta losiji....

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 30.04.2017
16:46

Nije jeftiniji od Robinsona od Gordona jeste...

avatar
Pretorijanska Garda
Saturday, 29.04.2017
21:36

Bolden 18min, Ostin 15, sto je dolaskom novog trenera tradicija....A nama najbolji igrac Jovic -0min, drugi najbolji Dzenkins 11min, treci najznacajniji Kuzmic 13min... samo Gudura 26 ostali dosta manje...pustili smo Dobrica sa 17min i Rakicevica sa 9min na terenu...klasican primer rutinski odigrane utakmice sa daleko slabijim protivnikom....

avatar
Bafana
Saturday, 29.04.2017
16:53

Inače ovo su timovi tj klub koji igra i u Aba ligi sto dovoljno obori o kvalitetu iste ...