Zvezda proglasila doktora za ''Zvezdaša godine''!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 29.12.2016.
11:57
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Još jedna zanimljiva vest stiže iz Crvene zvezde u susret večerašnjem spektaklu protiv CSKA u ''Kombank Areni''.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Kraj je godine, sumiraju se rezultati, ali košarkaši Crvene zvezde mts večeras imaju priliku da dodatno pojačaju ionako sjajan utisak o svom učinku u 2016.

Od 19 časova dočekuju prvaka Evrope, ekipu CSKA, sve je spremno za spektakl, a uoči ove utakmice Zvezda je na svom zvaničnom sajtu proglasila ''Zvezdaša godine'' među svojim brojnim pristalicama.

To je, ovoga puta, doktor Nemanja Lekić, koji je i član Zvezdinog dizajn tima.

''Drugu godinu zaredom na novogišnjem koktelu u organizaciji KK Crvena zvezda mts dodeljeno je laskavo priznanje za ''Zvezdaša godine''. Ako se bogatstvo kluba ogleda u njegovim navijačima, Zvezda je sigurno najbogatiji klub jer su njeni navijači sinonim za odanost i podršku u pravom smislu te reči. S toga, izbor ''Zvezdaša godine'' nikada nije lak i uvek je svojevrsan izazov da se predstavi onaj prvi među jednakima.

Za 2015. godinu laureat je bio Žarko Dapčević Daba, čovek koji je godinama sakupljao gotovo sve vezano za KK Crvena zvezda i to nije sačuvao za već pretočio u dve objavljenje knjige. Ove godine, Daba je laskavo priznanje predao u ruke Nemanji Lekiću.

Nimalo slučajno. Nemanja Lekić je doktor, zaposlen u Urgentnom centru i koji malo slobodnog vremena gotovo u potpunosti posvećuje Zvezdi. On je član kreativnog dizajn tima KK Crvena zvezda i jedan od najzaslužnijih što je kalendar za 2017. godinu dobio do sada neviđeno ruho. Crveno-beli junaci sa terena, dobili su ruho superjunaka i tek nekoliko dana nakon promocije kalendara u hotelu ''Crown plaza'' naišli na hvalospeve. Sud Zvezdaša je jednoglasan i oduševljenje kalendarom gotovo niko nije mogao da sakrije.

Zbog svega navedenog u izuzetnom teškom i nezahvalnom izboru nagrada definitivno ide u prave ruke – Nemanja Lekić je zasluženo Zvezdaš godine'',
navodi se u saopštenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke