Zvezda pred PAO - Radonjić ne odustaje od svoje filozofije!

Autor: Beta Beta
sreda 11.02.2015.
13:29
Izvor: Beta

Košarkaši Crvene zvezde Telekom spremaju se za put u Atinu, gde ih u petak očekuje meč sedmog kola Evrolige protiv Panatinaikosa. Crveno-beli ponovo oslabljeni, ali trener Radonjić tvrdi da svoju ''filozofiju'' ne može da menja.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegovi košarkaši Stefan Jović i Nemanja Dangubić zbog povreda neće igrati protiv Panatinaikosa u predstojećoj utakmici Evrolige.

"Problematika s povredama nas opterećuje, pošto ponovo neće igrati Stefan Jović i Nemanja Dangubić. Panatinaikos je favorit, a to u ovim okolnostima dobija i veću dimenziju", rekao je Radonjić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Kako je rekao Radonjić, Dangubić će večeras početi individualno da trenira, dok će Jović trenirati sa ekipom kada se ona vrati iz Atine.

Zvezda će u petak gostovati Panatinaikosu, u sedmom kolu Grupe E Top16 faze Evrolige.

"Spremamo se takmičarski, bez obzira na to protiv koga igramo. Ne mogu da menjam filozofiju, igraćemo maksimalno sa svim onima koji budu bili spremni za taj duel", kazao je Radonjić.

Zvezda posle šest utakmica ima pobedu i poslednja je na tabeli, dok je grčki klub treći sa skorom 4/2.

Radonjić je kazao da je Panatinaikos pokazao da je jaka ekipa i da o tom timu ne treba mnogo trošiti reči.

"Panatinaikos je uoči Evrolige označen kao nešto slabiji tim, ali su odigrali odlično i sada, kada su se potpuno konsolidovali i kada su u punom sastavu, igraju izvanredno", kazao je Radonjić.

Po njegovim rečima, ekipa nije previše opterećenja posle poraza od Krke u prošlom kolu Jadranske lige, prvog posle 21 kola u regionalnom takmičenju.

"Nismo mi bili posebno opterećeni. Krka je odigrala dobro i zasluženo slavila. Tu nema prostora za drugačiju analizu. Izgubili smo utakmicu u kojoj o takmičarskom značaju ne može da se diskutuje. Više su drugi bili opterećeni nego mi", rekao je Radonjić.

On je rekao da je raspored utakmica u narednom periodu težak, da se "ne zna koji je protivnik jači", kao i to da će Zvezda protiv Panatinaikosa želi da pokaže reakciju posle dva vezana poraza.

"Razmišljamo o tome i nadamo se da ćemo što pre bii kompletni, što je za nas od velikog značaja. Ne možemo dugoročno da razmišljamo, svesni smo izazova koji nas očekuju. Možemo da očekujemo mnogo dobrih stvari kad se kompletiramo", rekao je Radonjić.

Utakmica između Panatinaikosa i Zvezde igraće se u petak od 20.45.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
don.mile1986
Wednesday, 11.02.2015
14:37

njih smo vec pobedili ...

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Wednesday, 11.02.2015
15:38

Cetiri puta u poslednjih nekoliko godina, a sest puta u evropskim kupovima...

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Wednesday, 11.02.2015
15:39

Naravno, zna se i koji je to evropski kup bio:-D Svima smo im dali po bonu:-D