Zvezda pred PAO - Da ''Arena'' bude krcata, da Bertomeu vidi šta je prava evroligaška atmosfera!

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.03.2016.
15:25
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Novi košarkaški spektakl očekuje nas u petak u ''Kombank Areni'', kada Crvena zvezda Telekom dočekuje ekipu Panatinaikosa u desetom kolu Evrolige.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Tim povodom, šampion Srbije i ABA lige objavio je na zvaničnom klupskom sajtu da prodaja karata za duel sa Atinjanima počinje u sredu od 10 časova i takođe pozvao navijače da napune tribine naše najveće dvorane.

Prema najavama, utakmici će prisustvovati i prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu, a evo šta od ''Delija'' očekuju u Zvezdi tokom predstojeće utakmice:

''Naš klub očekuje još jedan veliki organizacioni izazov, nakon mečeva sa Strazburom, Fenerbahčeom u 'Kombank Areni', utakmice koju smo kao domaćini sa Anadolu EFES-om igrali u Vršcu.

Meč sa Panatinaikosom je i vrlo važna utakmica za ambicije i želje kluba da napravi korak više, i plasira se u TOP 8 Evrolige.

Atmosfera koju su naši navijači stvarali na utakmicama sa Realom, Himkijem, Lokomotivom u dvorani 'Aleksandar Nikolić'  se i dalje prepričava širom Evrope, ali sada sa našim pristalicama, želimo, da ponovo, kao na utakmicama sa Budiveljnikom, UNIKS-om, Realom, Barelonom, Galatasarajem i Olimpijakosom, pokažemo da možemo da napunimo 'Kombank Arenu' do poslednjeg mesta, i stvorimo atmosferu koja će pomoći našim igračima, biti im veliki 'vetar u leđa' i to uz lično prisustvo prvog čoveka Evrolige Đordija Bertomeua, koji sada može da se uveri u priče koje je ovih godina, slušao o Crvenoj zvezdi, punoj 'Kombank Areni' i navijačima našeg kluba na velikoj Evroligaškoj utakmici.

KK Crvena zvezda Telekom u saradnji sa Eventimom,  pušta u sredu u 10 časova karte za duel sa Panatinaikosom u prodaju,  na svim prodajnim mestima Eventima, po ceni od:

Nivo  400 –  700 dinara
Nivo 200 - Tribina sever – 800 dinara
Nivo 200 - Tribina A,B,C i D (uglovi) – 1100 dinara
Parter B –  1000 dinara
Parter 4 – 1000 dinara
Nivo 200 - Lože jug – 1600 dinara
Court seat (sedište pored terena) – 10.000 dinara
sky box – 5.000 dinara (po sedištu)

Zbog stvaranja prave atmosfere u najvećoj srpskoj dvorani, svi vlasnici sezonskih karata, i dnevnih karata za lože (plave, bele i lože), nalaziće se u sektoru Nivo 200 lože  jug (ulaz sa autoputa).

Klub će se narednih dana oglasiti novim saopštenjem o svim detaljima ulaska u 'Kombank Arenu', terminu otvaranja hale, i rasporedu sedenja, uz još jedno podsećanje da će bilo kakvo bacanje predmeta u teren, i upotreba sada i automatski značiti igranje utakmice sa Darušafakom pred praznim tribinama, u jednom od ključnih mečeva u TOP 16 fazi Evrolige'',
navodi se u saopštenju na zvaničnom Zvezdinom sajtu.
Košarkaši Crvene zvezde Telekom igraju u petak meč 10.kola TOP 16 faze Evrolige protiv Panatinaikosa u najvećoj srpskoj dvorani "Kombank Areni”.

KK Crvena zvezda Telekom obaveštava javnost da će prodaja karata za još jednu veliku evropsku utakmicu koju naš tim igra u Evroligi, početi u sredu u 10 časova u svim poslovnicama Eventima, u Srbiji i Republici Srpskoj.

Naš klub očekuje još jedan veliki organizacioni izazov, nakon mečeva sa Strazburom, Fenerbahčeom u "Kombank Areni”, utakmice koju smo kao domaćini sa Anadolu EFES-om igrali u Vršcu. Meč sa Panatinaikosom je i vrlo važna utakmica za ambicije i želje kluba da napravi korak više, i plasira se u TOP 8 Evrolige.

Atmosfera koju su naši navijači stvarali na utakmicama sa Realom, Himkijem, Lokomotivom u dvorani "Aleksandar Nikolić”  se i dalje prepričava širom Evrope, ali sada sa našim pristalicama, želimo, da ponovo, kao na utakmicama sa Budiveljnikom, UNIKS-om, Realom, Barelonom, Galatasarajem i Olimpijakosom, pokažemo da možemo da napunimo "Kombank Arenu” do poslednjeg mesta, i stvorimo atmosferu koja će pomoći našim igračima, biti im veliki "vetar u leđa” i to uz lično prisustvo prvog čoveka Evrolige Đordija Bertomeua, koji sada može da se uveri u priče koje je ovih godina, slušao o Crvenoj zvezdi, punoj "Kombank Areni” i navijačima našeg kluba na velikoj Evroligaškoj utakmici.

KK Crvena zvezda Telekom u saradnji sa Eventimom,  pušta u sredu u 10 časova karte za duel sa Panatinaikosom u prodaju,  na svim prodajnim mestima Eventima, po ceni od:

Nivo  400 –  700 dinara
Nivo 200 - Tribina sever – 800 dinara
Nivo 200 - Tribina A,B,C i D (uglovi) – 1100 dinara
Parter B –  1000 dinara
Parter 4 – 1000 dinara
Nivo 200 - Lože jug – 1600 dinara
Court seat (sedište pored terena) – 10.000 dinara
sky box – 5.000 dinara (po sedištu)

Zbog stvaranja prave atmosfere u najvećoj srpskoj dvorani, svi vlasnici sezonskih karata, i dnevnih karata za lože (plave, bele i lože), nalaziće se u sektoru Nivo 200 lože  jug (ulaz sa autoputa).
Klub će se narednih dana oglasiti novim saopštenjem o svim detaljima ulaska u "Kombank Arenu”, terminu otvaranja hale, i rasporedu sedenja, uz još jedno podsećanje da će bilo kakvo bacanje predmeta u teren, i upotreba sada i automatski značiti igranje utakmice sa Darušafakom pred praznim tribinama, u jednom od ključnih mečeva u TOP 16 fazi Evrolige.
- See more at: http://kkcrvenazvezda.rs/u-sredu-pocinje-prodaja-karata-za-panatinaikos-08-03-2016.html#sthash.zuPaJesD.dpuf

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 67
Tuesday, 08.03.2016
17:35

PAO razbij ih!

avatar
Sad il\' nikad!
Tuesday, 08.03.2016
18:14

A posto nemas vise za kog da navijas poceo si jednostavno samo protiv Zvezde ... Svaka cast , ova pobeda u petak ce tesko pasti nekim ljudima u Srbiji...

avatar
partizan igokea zg
Tuesday, 08.03.2016
18:44

Isto kao i prosli put

avatar
Grobar Niksic
Tuesday, 08.03.2016
16:53

hahahahahahahahahahaha

avatar
Sad il\' nikad!
Tuesday, 08.03.2016
16:53

Sreca pa ovi nasi ne zvizde vise Evroligi...Mislim da je bolje da zvizde ABA ligi ali ajde , vazno je samo da sportski i posteno pred 20000 navijaca dobijemo Pao.

avatar
REVOLT 15:23:57
Tuesday, 08.03.2016
16:32

Da mu se ucurite jos malo, mozda je ostalo jos mesta u guzicetini mu...