Zvezda podseća ''Delije'': ''Dođite ranije!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.04.2015.
16:02
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda Telekom apelovala je na navijače da u četvrtak izbegnu gužvu isšpred ''Pionira'' i na vreme zauzmu svoja mesta na tribinama uoči meča poslednjeg kola Top 16 faze Evrolige sa Panatinaikosom.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Kao što je poznato, Crvena zvezda Telekom u četvrtak u ''Pioniru'' dočekuje atinski Panatinaikos, na oproštaju od ovogodišnjeg učešća u Evroligi.

Početak utakmice zakazan je za 20:45h, a klub je danas potvrdio da karata više nema - sve su rasprodate!

Karte su planule za kratko vreme, više ih nema u prodaji, pa nema sumnje da će u duelu sa slavnim atinskim klubom biti fantastična atmosfera, ističu u Zvezdi.

S tim u vezi, Zvezda je uputila i jednu molbu navijačima, u cilju što bolje organizacije ovog susreta.

''Kapije dvorane Pionir biće otvorene dva sata ranije, kontrola na ulazima biće rigorozna pa pozivamo navijače da ranije dođu u beogradski hram košarke kako bi se izbegle gužve. Oko dvorane Pionir biće nekoliko bezbednosnih prstenova, a niko bez ulaznice neće moći da priđe hali.

KK Crvena zvezda još jednom apeluje na svoje navijače da navijanje bude fer i sportski bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren, upotrebe pirotehničkih sredstava i lasera, jer bi svaki i najmanji incident mogao da ima nesagledive posledice za klub'', kaže se na zvaničnom klupskom sajtu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke