Zvezda "pikirala" prvo veliko pojačanje iz inostranstva?!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 24.06.2016.
12:45
Izvor: Sportske.net, b92.net

Košarkaški klub Crvena zvezda ima za želju da u svojim redovima vidi Edvina Džeksona (26), košarkaša Unikahe, preneli su turski mediji.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Plejmejker koji može da igra na poziciji 2, Edvin Džekson, mogao bi da pojača Crvenu zvezdu u narednom periodu.

Dejan Radonjić najverovatnije ostaje u klubu, znate vrlo dobro da voli ovakve igrače da ima u svom timu poput Džeksona i nije nemoguće da se ovakav transfer i dogodi u bliskoj budućnosti.

Edvin Džekson je svoju karijeru počeo u Asvelu, potom je igrao za Nanter i Ruen, da bi nakon toga prešao u Španiju gde je igrao za Barselonu i Unikahu.

Očekuje se velika rekonstrukcija Crvene zvezde, već su otišli Miler i Cirbes, verovatno će još nekoliko igrača napustiti crveno-bele u narednih mesec dana.

Francuz je za sada prvo zvučno ime koje se dovodi u vezu sa Crvenom zvezdom.

Inače, on je na Tviteru napisao da je na putu za Beograd, ali u pitanju je putovanje sa reprezentacijom Francuske koja u najjačem sastavu stiže u našu prestonicu. To je i sam kasnije ispravio u samom tvitu.
 
Hoće li biti pregovora sa Zvezdom, ostaje davidimo...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ranko Latinović
Friday, 24.06.2016
16:50

Sa novim formatom Eurolige, zaista ce biti potrebno dovesti vrhunska pojacanja, tri, cetiri stranca, koja bi bili nosioci igre u Evroligi, zajedno sa Jovicem i Mitrovicem. nKyle Hines, Justin Hamilton ili Trevor Mbakwe na poziciji centra, Richard Hendrix na krilnom centru,Edwin Jackson na beku... Ina dosta kvalitetnih resenja na trzistu.. :-)

avatar
Aleksej Alex Toskovic
Friday, 24.06.2016
15:59

Za Zvezdu bI ovo bILo super prvo poJacanJe veoma dobar Igrac vIdecemo dal ce zaIgratI za redove CZT

avatar
dareks
Friday, 24.06.2016
14:33

dzekson je strasna igracina..da su ostali miler i cirbes + on to bi bio strasan tim

avatar
CZYNWA
Friday, 24.06.2016
13:31

Sto se te pozicije tice, Zvezdi je najbolje da vrati Aranitovica, plejevska trojka Jovic, ReBron, Aranitovic bi bila sasvim OK, jer Rebic sigurno nije losiji od Micica, uz to je i dobar suter, a Aranitovic sjajan razigravac (nesto poput Tea, samo je on jos daleko od Teovog nivoa), a na dvojci da zadrze Kinzija, ostaju pozicije 4 i 5 i tu se mora dovesti jedan vrhunski centar, i neki dobar KC, sa dobrim sutom za 3, koji ce se rotirati sa Lukom Mitrovicem. U svakom slucaju, najbitnije je da sacuvamo ekipu, koja je vec uigrana, sto je veliki plus.

avatar
Koris
Friday, 24.06.2016
15:33

Sledeće godine evroliga najjača ikada,preko 30 utakmica i ti očekuješ da plejevi budu Jović Rebić i Aranitović. Bravo :D

avatar
Markо Đorđević
Friday, 24.06.2016
15:42

Aranitovic nije plej. Rebic da nam bude rezervni plej u evroligi ? Jesi ti normalan ? Aranitovic razigrivac poput Tea ? Potpuno promasen komentar.

avatar
Nikola (*Czv*)
Friday, 24.06.2016
13:17

Dok ne vidim da je potpisao,ne zalećem se sa komentarima

avatar
kizito
Friday, 24.06.2016
12:58

U sve ove price na pocetku prelaznog roka uopste ne verujem.Prosle godine pominjani su mnogi igraci pa niko od njih nije dosao.Inace bi Dzekson bio veliko pojacanje.