Zvezda otputovala u Minhen da prekine seriju poraza!

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.11.2015.
17:50
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Posle tri vezana poraza u elitnom evropskom takmičenju, košarkaši Crvene zvezde Telekom će novu priliku da poprave utisak imati u Minhenu protiv domaćeg Bajerna.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Naravno, biće to još jedno veliko iskušenje za ekipu Dejana Radonjića, ali u Zvezdi su svi motivisani da se pokažu u najlepšem svetlu i da konačnu upišu i drugi trijumf ove sezone u Evroligi, posle pobede u prvom kolu nad Strazburom.

Plejmejker Stefan Jović naglašava da Zvezda i dalje ima realne šanse za plasman u Top 16 fazu takmičenja, a trijumf u Skoplju i povratak na prvo mesto ABA lige daju dodatno na samopouzdanju ekipi šampiona Srbije.

''Reagovali smo posle Fenerbahčea, vratili smo se na prvo mesto u ABA ligi što je za nas jako bitno, a što se tiče Evrolige, moramo da verujemo jer i dalje postoji šansa za TOP16 fazu. Naravno da znamo da je izuzetno teško iz ove perspektive, ali na nama je da sutra pružimo maksimum i da pokušamo da osvojimo bodove.

Mislim da je Bajern najkonstantnija ekipa u našoj grupi, bez obzira na njihov skor, u Madridu su izgubili u finišu, dobro su namučili Fener tamo, dobili su Himki i po meni nezasluženo su na ovoj poziciji na kojoj se trenutno nalaze''
, istakao je Jović.

Trener Dejan Radonjić je vestan težine zadatka koji očekuje njegov tim u Minhenu, ali se nada da će njegovi igrači na pravi način odgovoriti ovom izazovu.

''Posle jako bitne pobede u Skoplju, raspoloženje je dobro. Idemo u Minhen da igramo protiv Bajerna koji je puno pokazao u dosadašnjem delu Evrolige. Savladali su dosta ubedljivo Himki i Strazbur, imali dva sjajna meča protiv Fenerbahčea u Istanbulu i protiv Reala u Madridu.

Pokazali su da imaju odličan tim, veliko iskustvo, tu je i Svetislav Pešić kao garancija rezultata i dobrih stvari koje se dešavaju u klubu. Na osnovu svega toga, jasno je da nas čeka težak meč i izuzetno kvalitetan protivnik, koji je itekako konkurentan svim timovima u našoj grupi. Idemo u Minhen da odigramo meč za koji smatramo da će biti još jedan novi izazov za nas'',
izjavio je Radonjić.

Utakmica u ''Audi Domu'' u Minhenu, između Bajerna i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 20 časova i 45 minuta.
'Pre svega moramo da pružimo znatno bolje partije, nego što smo pružali u zadnja 3 kola u Evroligi. Reagovali smo posle Fenerbahčea, vratili smo se na prvo mesto u ABA ligi što je za nas jako bitno, a što se tiče Evrolige, moramo da verujemo jer i dalje postoji šansa za TOP16 fazu. Naravno da znamo da je izuzetno teško iz ove perspektive, ali na nama je da sutra pružimo maksimum i da pokušamo da osvojimo bodove. Mislim da je Bajern najkonstantnija ekipa u našoj grupi, bez obzira na njihov skor, u Madridu su izgubili u finišu, dobro su namučili Fener tamo, dobili su Himki i po meni nezasluženo su na ovoj poziciji na kojoj se trenutno nalaze.' - See more at: http://kkcrvenazvezda.rs/crveno-beli-otputovali-u-minhen-11-11-2015.html#sthash.5b0Q6NWc.dp

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Wednesday, 11.11.2015
21:57

Jel ima direktan prenos uzimanja kofera?Ima neko link?

avatar
Lord of Nottingham
Wednesday, 11.11.2015
23:42

Ova ti je dobraa.. Stvarno imas potencijal da nasmijes covjeka

avatar
Toti 10
Wednesday, 11.11.2015
19:22

Nadam se da cemo biti u igri sto se tice rezultata, jer jos jedna rapsodija bi bila previse. Bajer je jaci od Zvezde i ako treba da se razumeju katastrofe od Reala i Himkija mislim da protiv Bajerna to ne sme da se tolerise.