Zvezda - Otišli Đenka, Luka, Simon... Šta će biti sa Brankom Lazićem?

Autor: Darko Mitrović
subota 08.07.2017.
23:46
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Velike kadrovske promene trpi šampionska ekipa Crvene zvezde mts ovog leta. Za sada uglavnom odlasci, hoće li ih biti još?

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Većina Zvezdinih ključnih igrača iz prošle sezone, napustila je crveno-bele ovog leta. Čarls Dženkins je novi član Himkija, Luka Mitrović je otišao u Bamberg, a Marko Simonović u Zenit, dok je Stefan Jović sve bliži minhenskom Bajernu.

Osim njih, izvesno je da Zvezdu napuštaju i stranci Nejt Volters i Dion Tompson, pa je jasno da će osvajaču triple krune biti neophodan veliki broj pojačanja kako bi napravili korak napred u Evroligi u odnosu na prošlu sezonu.

Ono što je još uvek neizvesno, jesu dalji statusi reprezentativnog centra Ognjena Kuzmića i neustrašivog beka Branka Lazića.

Pominjalo se nedavno da Kuzmića traži Real, ali su se te priče utišale vrlo brzo. Kada je u pitanju Branko Lazić, još krajem sezone su počele spekulacije da bi i on mogao u Španiju, ali njegova želja je drugačija, što je otkrio u izjavi za ''Žurnal''.

''Sve je još uvek otvoreno. Prvo sam razgovarao sa Crvenom zvezdom. Korektna ponuda postoji, ali nisam još uvek odlučio.

Ako pričamo o željama, sigurno da bi mi bilo najdraže da ostanem u svom gradu, u svom klubu i igram na najvišem evropskom nivou'',
izjavio je Lazić i dodao da neće žuriti sa donošenjem odluke.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanja Vidiiic No1
Sunday, 09.07.2017
12:10

Branko eno na odmoru,uziva :)

avatar
Old_school
Sunday, 09.07.2017
09:44

Laza kapiten. Povecati mu primanja koliko mozemo, jer tu energiju retko ko ima. Cini ostale igrace u odbrani mnogo boljima. Jednom Simon rece, kad vidite Lazu na treningu kako gine, ne mozete samo da stojite ma koliko umorni bili.

avatar
Čerek Republika Srps
Sunday, 09.07.2017
08:56

Mislim da Laza ostaje.nNekoliko je razloga. Prvo,ni vani on ne bi mogao da ubode neki bas ugovor kao Djenka recimo. Svakako bi to bilo vise nego u Zvezdi ali ne toliko vise da ides iz svoje zemlje,svog grada,svog kluba gde imas status bozanstva zbog svog nacina igranja. Ipak,prva pomisao mi je bila reprezentacija,ako se ugura u 12 onda je sve moguce pa i da ode

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Sunday, 09.07.2017
08:56

Sta god da odluči, zaslužuje veliko poštovanje. Ne bih da ode no povezao je još bolju sezonu i realno zaslužio da trud dobro i naplati.

avatar
Markо Đorđević
Sunday, 09.07.2017
01:11

Ako neko zasluzuje da ode i zaradi, to je Branko. Diskretni heroj, covek zadatka i jedan od najboljih defanzivaca Evrope. Dusa ove ekipe, ono sto je Pefi Markovic bio za reprezentaciju, to je Laza za Zvezdu. Ipak, nadam se da ce on, Radonjic i Kuzma ostati. To je najbitnije za sledecu sezonu.

avatar
RealisticChelseaFan
Sunday, 09.07.2017
00:45

Ako zadrzimo Jovica i Lazica, lako cemo sledece sezone, uveren sam da idemo na F8, a vrlo lako i F4. Sklopice Radonja i ove godine timcinu. Kad su otisli Bobi, Vilijams, Kalina i ostali, ja sam mislio ovo je kraj. Kad ono sledece sezone jos veci uspesi. Lazic je zasluzio da ide ako to zeli, mnogo je doprineo rezultatima, pogotovo svojom odbranom.

avatar
NikolaBuki
Saturday, 08.07.2017
23:58

Ako vec krecemo od nule treba ga pustiti da zaradi covek nesto

avatar
Ljubisa Mijalkovic
Sunday, 09.07.2017
09:20

Niko njega ne drži, ali ne možeš ni da oteraš čoveka ako neće da ide :) Branko je legenda i šta god da odluči, on je za mene jedan od najvećih igrača koje sam imao prilike da gledam u omiljenom klubu.