Zvezda ostaje bez Simanića?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 24.03.2016.
18:42
Izvor: Sportske.net

Krilni centar KK Crvena zvezda Telekom Boriša Simanić mogao bi da napusti klub na kraju sezone što bi bio veliki udarac za šampiona Srbije imajući u vidu potencijal juniorskog reprezentativca.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije nedavno je počeo da potpisuje ugovore sa talentovanim juniorima koji bi u budućnosti ekipi mogli da donesu preko potrebni kvalitet.

Plejmejkeri Aleksa Radanov i Aleksandar Aranitović dobili su profesionalne ugovore čime je Crvena zvezda Telekom uspela da ih obaveže na vernost, ali bi problem mogao da nastane u slučaju Boriše Simanića.

Specijalizovani portal "Sportando" prenosi ekskluzivu do koje je došao iz sopstvenih izvora bliskim igraču i tvrdi da bi Boriša Simanić mogao da napusti Zvezdu na kraju tekuće sezone.

"Boriša Simanić ne planira odlazak na koledž jer NCAA nije nešto što ga privlači. Izvesno je da će ostati u Evropi a ali još nije odlučio da li će ostati u Crvenoj zvezdi" navodi izvor "Sportanda".

Krilni centar crveno-belih upisao je pet nastupa u Evroligi uz prosek od 2.4 poena, ali u Zvezdi za sada nema dovoljno prostora za dokazivanje jer na njegovoj poziciji igra Kvinsi Miler, a tu je i povređeni Luka Mitrović.

Ostaje da se vidi da li će na kraju sezone Boriša Simanić napustiti redove Crvene zvezde Telekom ili će srpski šampion uspeti da ga zadrži u svojim redovima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 25.03.2016
15:21

Protiv Reala je odigrao vrhunski, nije mi jasno zašto nema veću minutažu, treba mu dati bar 15ak min u SLS.

avatar
Sad il\' nikad!
Thursday, 24.03.2016
21:36

Bila bi velika steta , ovaj mali ima sansu da bude u startnih 5 ali za 2-3 godine....Ipak je on jedva punoletan.

avatar
3x3
Thursday, 24.03.2016
21:00

Samo blesavi ljudi bi prosuli ovakav talenat. Simanic mora da ima bar po 10-tak minuta u ABA ligi i u nekim utakmicama Evrolige.

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Thursday, 24.03.2016
19:51

I Marko Tejic je tu...