Zvezda - Neka se spremi Real Madrid!

Autor: Beta Beta
nedelja 22.02.2015.
20:46
Izvor: Beta

Zvezdini košarkaši slave zasluženo osvojeni trofej Kupa Radivoja Koraća, ali vremena za slavlje neće biti mnogo, jer ih već u četvrtak očekuje evroligaški spektakl protiv Real Madrida. To je posle meča istakao i MVP finala, kapiten Zvezde Luka Mitrović.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Luka Mitrović rekao je da je njegova ekipa energijom, iskustvom i kvalitetom prelomila današnju finalnu utakmicu Kupa Radivoja Koraća i pobedila Megu za prvi trofej u sezoni.

"Proglašeni smo za favorite pred početak završnog turnira, što smo zaslužili rezultatima, ali se nametala priča da je sve osim trofeja katastrofa. Nismo se na to obazirali, trenirali smo možda i najviše od početka sezone. Skupili smo se u tim trenucima zbog teškog rasporeda koji nas je očekivao", rekao je Mitrović novinarima.

Crvena zvezda je osvojila treći uzastopni trofej Kupa Radivoja Koraća, pobedom u finalu u Nišu nad Megom sa 80:74.

"Prvo poluvreme je bilo slabo, i u napadu i u obrani, i što se tiče zalaganja, svega... Na odmoru smo se dogovorili da definitivno mora da se promeni kompletan način igre jer ovaj meč ne može da se dobije. Svako je dao deo te energije. Kasnije smo priveli kraju kvalitetom i iskustvom. Sezona se ovde ne završava. Okrećemo se narednim izazovima, nazad na trening", kazao je Mitrović.

Kapiten Zvezde proglašen je za najkorisnijeg igrača turnira, a u finalu je bio i najefikasniji na terenu.

"Zaslužili smo sada malo slavlja, ali nas već u četvrtak čeka nas Real. Preveliko slavlje može da nam se obije o glavu što smo već videli", istakao je Mitrović.

Centar crveno-belih Boban Marjanović
naveo je da će ovaj trofej mnogo značiti njegovoj ekipi u nastavku sezone.

"Prvo nas je čekao Konstantin, koja je izvanredna ekipa i koja ima izvanrednog trenera, onda je došao Partizan, znate kakav je derbi bio, bilo je teško igrati... Malo nas je stigao umor, ali super što smo slavili", rekao je Marjanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke